Danmarks bedste løbebutik

  • invictus sport modtager pris for bedste løbebutik i danmark

Nørrebros Prisvindende Sportsbutik

Invictus Sport har vundet prisen 'Top 10 bedste løbebutikker i Danmark', det er vi enormt stolte af!

Danmark er et unikt løbeland! Med over 1,6 millioner løbere og mere end 3 arrangerede motionsløb i snit om dagen året rundt er der ingen, der kan benægte, at løb i dag er en indgroet del af den danske folkesjæl! Men sådan noget kommer ikke af sig selv. Der er en masse ildsjæle og visionære løbere, organisationer, og brands, som er med til at skabe de ideelle rammer for løb i Danmark. Folk som knokler for, at andre kan nyde – og dedikerede folk som alt for sjældent får det anderkendende klap på skulderen, som de utvivlsomt fortjener.

Netop derfor var det fantastisk at opleve den gode stemningen og de mange anerkendende klapsalver, da priserne til den første udgave af Danish Running Award blev afholdt i Mikkeller Barrel Room på Refshaleøen i sidste uge. Salen var fyldt af dedikerede løbere og folk fra den danske løbebranche, da de 16 priser blev uddelt til stor begejstring.

”De fleste andre store sportsgrene har længe haft en tradition for at hylde de bedste indenfor deres sportsgren, men selvom dansk løb er én af de største sportsgrene i Danmark har der ikke været et forum til at hylde alle de ildsjæle og dedikerede mennesker, der gør en kæmpe indsats for at gøre løb til noget helt særligt her i Danmark,” udtaler juryformand Bugge Holm Hansen, der ligeledes er medarrangør af Copenhagen Running Festival.

”Vi håber ligeledes, at vi med denne pris kan sætte fokus på alt der, der bliver gjort på løbescenen i Danmark, så alle danskere kan få glæde af de mange gode initiativer.”