Når regnen regner, og temperaturen falder, er det lidt af en udfordring at finde underholdende efterårsaktiviteter til børnene. Men bare rolig, vi har gjort det lidt nemmere for dig. Vi har fundet Nørrebros sjoveste efterårsaktiviteter, så de små krudtugler kan få brændt alt krudtet af.

Udendørs efterårsaktiviteter

De gamles by i ByOasen

Hvis du ikke allerede kender De Gamles By, så er det tid til at aflægge dem et besøg. De Gamles By ligger på indre Nørrebro og er en grøn oase fyldt med liv og glade dage. Her finder du en 50.000 m2 stor offentlig park fyldt med geder, høns, kaniner og kolonihaver, så børnene kommer tættere på naturen. Tag børnene i hånden, hils på Fru Ged, og slip efterfølgende krudtuglerne fri på den bemandede legeplads, så de kan få al energien brændt af. Det er en perfekt mulighed for timevis af sjove efterårsaktiviteter!

Læs mere om sjove efterårsaktiviteter i ByOasen her!

Den rette påklædning

Efterårets gråvejr skal ikke sætte en stopper for at lege udenfor. De kloge siger jo, at der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning! Klæd børnene i praktiske flyverdragter, varmt termotøj og gode gummistøvler, så de holder sig så lune og tørre hele dagen.

Seværdigheder på Nørrebro

Nørrebro er fyldt af spændende seværdigheder lige fra Assistens Kirkegård og Nørrebro Parken til Politimuseet og Superkilen. Du kan læse mere om seværdigheder på Nørrebro her.

Indendørs efterårsaktiviteter

Familievenlige brætspil

Hvis vejret alligevel er lidt for trist, og I bliver trætte bare ved tanken om at bevæge jer udenfor, så kan indendørs hyggedage sagtens give mulighed for sjove efterårsaktiviteter. Regnfulde dage er som skabt til sjove brætspil og varm kakao, som holder hele familien beskæftiget i timevis. Prøv for eksempel det nye HINT Junior, som både er underholdende og lærerigt på én og samme tid.

Hyggelig højtlæsning

Sluk for alle smartphones, gem jeres tablets væk, og læs højt fra en god bog. Det er både hyggeligt for dig og for børnene, og det skaber den helt rette efterårsstemning. Om du læser højt fra ‘Elmer og Regnbuen’ eller ‘Harry Potter’ er helt op til jer, så længe I hygger jer og får en masse skøn kvalitetstid sammen.

Vil du have flere tips til sjove efterårsaktiviteter? Se her, hvordan du kan bruge PU-skum til dit næste DIY-projekt!