Elsker du storbyrejser? Lad din wanderlust komme til udtryk i din boligindretning ved at invitere de ikoniske storbyer New York, Marrakesh, Stockholm eller Bangkok ind i dit hjem. Gå all-in på en enkelt stilart, eller bliv inspireret af byernes forskellige udtryk, og skab små, internationale oaser som en del af din boligindretning.

BANGKOK

Man kan ikke sige Bangkok uden at skabe associationer til smukke farver og flet. Thailands ikoniske farver og materialer er super aktuelle i nutidens interiør, så det er oplagt at lade sig inspirere af byen. Bambus, flet og finurligt keramik klæder de fleste hjem og skaber en hyggelig og orientalsk stemning, så det er bare med at inkorporere det i din boligindretning.

Hængestol, SILVAN, 1.099 kr.

Skål, SØSTRENE GRENE, 29,80 kr.

Figur, SØSTRENE GRENE, fra 19,80 kr.

Kurv, SØSTRENE GRENE, fra 18,80 kr.

Spejl, SØSTRENE GRENE, 138 kr.

Servietring, SØSTRENE GRENE, 9,80 kr.

Lampeskærm, SØSTRENE GRENE, 198 kr.

NEW YORK

Boligindretningen i New York er præget af rå materialer, skarpe kanter og industrielle lokaler. Vi drømmer alle om de store industrielle vinduespartier, som vi kender fra New York, men de er desværre ikke er nemme at finde på Nørrebro. Dog kan du med råt, maskulint og minimalistisk interiør give dit hjem en newyorker-vibe, så du hiver følelsen af Manhattan ind i din boligindretning.

Stol, SILVAN, 1.029,95 kr.

Lampe fra Leitmotiv, SILVAN, 849,95 kr.

Knagerække, SØSTRENE GRENE, 68,80 kr.

Evighedskalender, SILVAN, 109,95 kr.

Espressokande, KØKKEN & HJEM, 99 kr.

STOCKHOLM

Vores kære naboer på den anden side af Øresund har altid været kendt for deres lyse, lette og luftige boligindretning, som emmer af romantik. Lad din egen boligindretning blive inspireret af denne stil ved at tilføje enkelt interiør, smukke pasteller og fine blomster til din indretning. Så får dit hjem en skøn Stockholm-stemning.

Vaskeklud, SØSTRENE GRENE, 8,80 kr.

Sengetøj fra Casa Living, IMERCO, 499,95 kr.

Tallerken fra Rosendahl, IMERCO, fra 149,95 kr.

Kop fra Royal Copenhagen, IMERCO, 399,95 kr.

Ramme, SØSTRENE GRENE, 48,80 kr.

Vase fra Kähler, IMERCO, fra 249,95 kr.
Stage fra Kähler, IMERCO, fra 129,95 kr.

Tip! Uanset om din boligretning er inspireret af Stockholm eller Marrakesh, så kan kulørte vægge hjælpe med at skabe dybde i din indretning. Farveeksperterne hos Silvan hjælper dig glædeligt med at finde den helt rette tone til dit hjem.

MARRAKESH

Den eksotiske boligindretning i Marrakesh er fyldt med bløde materialer og brændte farver. Få looket med fine, vævede tæpper og masser af keramik i varme farver, som både oser af syden og skaber en hyggelig boligindretning. Gå all in på stilen, og mal dine vægge i en brændt tone for at få et gennemført Marrakesh-look.

Puf, SILVAN, 419,95 kr.

Pude, SILVAN, 69,95 kr.

Plaid, SØSTRENE GRENE, 88 kr.

Lanterne, SILVAN, 49,95 kr.

Greb, SØSTRENE GRENE, 9,80 kr.

Krydderpotte fra Bitz, IMERCO, 169,95 kr.