Bring foråret ind i dit hjem og bliv forårsglad med nye vægfarver, planter og puder. Boligbloggeren Juila Cathrine This, bor på Nørrebro og arbejder til hverdag som sygeplejerske og blogger på interiør og DIY-bloggen Copenhagen Wilderness. Hun vandt titlen ‘Årets instagrammer 2016’ i Boligkategorien i Costume og Boligmagasinet.


Hvad er din personlige stil?
Jeg bor på et tørreloft her på Nørrebro, hvor jeg stiler efter et afslappet ”loft look” inspireret af New York. Jeg har hovedsageligt indrettet med tidsløse danske designmøbler fra 50-70’erne – fortrinsvis genbrug, men også en del ny-producerede klassikere. Dem har jeg kombineret med organiske og rå elementer, nyt nips, etniske tekstiler og virkelig mange planter (89 stk.).

Hvor finder du inspiration til din indretning henne?
Instagram og Pinterest er mine ”go to” steder. Men der er også meget inspiration at hente på Nørrebros mange caféer og forretninger. Det bugner med kreative og anderledes løsninger.

Hvad er forårets trends til boligen?
2 stilarter præger klart årets trends: Hotelstilen – med dekadente og eksklusive møbler i velour, pompøse Art Deco lamper, glas, blanke overflader og særligt oversized runde spejle dominerer her. Her handler det om at være modig med både farver og formgivning. Bordeaux, blå, lilla, mørkegrøn og messing er farverne, der dominerer her. Det organiske og moderne look – her hyldes Slow Living konceptet, med lyst træ, rattan og andre taktile naturmaterialer. Etniske prints, lette illustrationer på væggene, planter, keramik, marmor og lurvede tæpper er et must. Mørkegrøn, creme, jordfarver, sennep og messing er farverne, man går efter her.

3 tips til forårets boligindretning?
Omplant alle dine planter – og køb så nogle flere. Find vaserne frem og tag forårsgrene med indenfor. Giv en væg en ny farve – det giver et frisk pust. Jordfarver, blå og sennepsgul er blandt 2017’s trendfarver. Få det nye farvekort hos Silvan (fx Dyrup).

Skift puderne ud i sofaer og lænestole – man kan komme langt ved blot at udskifte tekstiler i boligen. Møbler i rattan er en del af forårets tendenser og så bidrager de med en forårsvibe, også selvom man ikke har en altan eller have.

Hvad er dit bedste indretningstip?
Ingen idé er fjollet nok til ikke at forsøge at realisere den.


Juila’s 3 udvalgte: