Søstrene Grene har lanceret endnu en skøn og farverig forårsinteriørkollektion, som får shopping-hjertet til at hamre. Få et sneak peek på kollektionen her.

Skål, SØSTRNE GRENE, 33,70 kr.

Tæppe, SØSTRENE GRENE, 39,80 kr.

Vase, SØSTRENE GRENE, 28,80 kr. 

Søstrene Grene har gjort det igen! Den 28. februar lanceres deres nye interiørkollektion, som er fyldt med fine farver, smukke mønstre og finurlige figurer. Kollektionen byder på alt fra sideborde til skøre urtepotteskjulere, og du vil med garanti kunne finde noget, der vil pynte i dit hjem. I denne forårskollektion har Søstrene Grene ladt sig inspirere af at se muligheden hvor andre ser begrænsningen. Det lyder måske lidt filosofisk, men det handler i bund og grund om at kombinere atypiske mønstre og farver, som andre ikke ville tro passede sammen. Resultatet bliver ofte umådeligt smukt og oser af personlighed.

Næste gang du går på interiørjagt , så prøv at have Søstrene Grenes metode i baghovedet. Hvis dit hjem består af sarte toner, så eksperimenter med genstande i stærke farver. Tænk mindre over hvorvidt lampen eller vasen matcher dit hjem, og tænk mere over, om den gør dig glad. På den måde er det nemt at skabe et personligt hjem, som afspejler dig, din stil og dit univers.

Æske, SØSTRENE GRENE, 52,40 kr. 

Lysestage, SØSTRENE GRENE, 44,80 kr. 

Urtepotteskjuler, SØSTRENE GRENE, 38,80 kr.