Køkken & Hjem


Tlf: 60 15 26 96
Web: Koekkenoghjem.dk

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Køkken og Hjem på Nørrebro

Det behøver ikke at være dyrt at købe godt isenkram på Nørrebro til hjemmet. Hos Køkken og Hjem har vi lyttet til forbrugerne. Vores fokus er ikke på mærkevarer, men billige priser på enkelt og velfungerende isenkram, herunder køkkenudstyr, værktøj og haveredskaber.

 

Nye tallerkner, glas, pander og elkedler

Måske er du lige flyttet hjemmefra? Eller du er bare interesseret i at supplere dit hjem, sommerhuset eller din arbejdsplads med gode ting til billige priser. Vi har alt muligt inden for køkkenudstyr og andet isenkram, så kom ned i butikken og se - med vores store udvalg i køkkenting er der en stor sandsynlighed for, at vi har netop det, du søger.

 

Fokus på kunder og deres behov

I vores store sortiment har vi tilbud på alt fra helt almindeligt køkkenudstyr til mere specielle varer som punch bowls, panini grills og fluenet. Står du og mangler ekstra service eller andet køkkenudstyr til en middag, så har vi helt sikkert også noget til dig.

 

Overskuelighed i Køkken og Hjem

I vores butik er alle reoler monteret på hjul. Det gør, at vi har mulighed for at eksperimentere og hurtigt rykke rundt på indretningen. En logisk opbygning af butikken er nemlig med til at imødekomme det stadigt skiftende behov hos vores kunder. Vores mål er kort sagt, at det altid skal være nemt for vores kunder at finde rundt i Køkken og Hjem.    

Du er også mere end velkommen til at spørge vores søde personale i butikken, hvis der er noget vi kan hjælpe med at finde, eller hvis der er noget noget, du mangler i vores sortiment.

 

Åbningstider og parkering

Køkken og Hjems åbningstider følger Nørrebro Bycenters åbningstider, som er kl. 10-18 i hverdagene, 10-17 om lørdagen og 11-16 om søndagen.

Der er gratis parkering på Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser. Bor du i Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, er det derfor nemt at finde en plads til din bil, når du skal handle i Køkken og Hjem på Nørrebro.