Normal


Tlf: 40 90 01 02
Web: Normal.dk
Facebook: facebook.com/Normal.dk

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Velkommen til Normal på Nørrebro

Hos Normal i Nørrebro bycenter sælger vi helt normale varer til helt normale mennesker. Hvad enten du skal bruge en tandbørste, mangler makeup til byturen og hverdagen, skal have nogle lækre dagligvarer til køkkenet eller har brug for en deodorant eller parfume, kan du med sikkerhed finde den hos. Som din lokale materialist på Nørrebro har vi nemlig et bredt udvalg af produkter til hverdagen.

 

Altid faste lave priser i butikken

I Normal butikken på Nørrebro har varerne på vores hylder altid en fast lav pris. Det har de, fordi vi importerer alle varer fra udenlandske distributører i andre EU-lande. Det betyder, at vi får dem langt billigere, end hvis vi købte dem i Danmark. Derfor kan vi sælge produkter til jer, vores kunder, så I sparer helt op til 30-60 procent på basisvarer!

 

Kendte mærkevarer hos Normal

Kendte mærkevarer indenfor blandt andet tandpasta, shampoo, kosmetik, rengøring og dagligvarer finder du masser af i Normal. Det kan være mærker som Colgate, Ajax, L’Oréal og mange andre, så du kan finde lige det mærke, du bedst kan lide. Udover det faste sortiment, får vi hele tiden nye produkter på hylderne, så du altid kan gå på opdagelse i vores butik på Nørrebro.

 

Alt i kosmetik og hygiejne

Leder du efter den helt perfekte neglelak fra Essie, en spændende hårfarve fra Schwartzkopf, makeup fra Max Factor, creme fra Nivea eller barbergrej fra Gillette, kan du helt sikkert finde det i Normal på Nørrebro. Vi har nemlig et bredt udvalg af kosmetik og hud- og hårpleje, som du får til vores faste lave priser.

 

Normale redskaber til rengøring

Udover kosmetik, hudpleje, kontorartikler og dagligvarer, kan du i Normal også få dig de fleste basisvarer inden for rengøring. Alt i opvasketabletter, vaskepulver, karklude og opvaskebørster finder du hos os. Endnu en grund til, hvorfor det kan betale sig at kigge forbi Normal på Nørrebro. Besøg os i dag - vi glæder os til at se dig.

Husk at du altid kan parkere ved Nørrebro Bycenter.

 

Normals åbningstider

Normals åbningstider følger Nørrebro Bycenters almindelige åbningstider. Husk at der er gratis parkering på Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser. Vi ses i Nørrebro Bycenter.