Silvan


Tlf: 35 85 61 06
Web: Silvan.dk
Facebook: Facebook.com/SilvanDK

Åbningstider:

mandag 8:00 - 20:00
tirsdag 8:00 - 20:00
onsdag 8:00 - 20:00
torsdag 8:00 - 20:00
fredag 8:00 - 20:00
lørdag 8:00 - 19:00
søndag Pinsedag8:00 – 19:00


Silvan i Nørrebro Bycenter - Alt til boligen og byggeprojekter

Silvan i Nørrebro Bycenter er et af Københavns store byggemarkeder med kvalitetsvarer til små og store byggeprojekter. Silvan har både tilbehør til din bolig, et bredt sortiment af værktøj, udstyr til haven og en stor trælast.

Silvan har åbent kl. 08.00-20.00 alle hverdage og 08.00-19 lørdag og søndag. Du kan derfor altid når at handle i Københavns centralt beliggende byggemarked, når du har fri fra arbejde og i weekenderne. Læg mærke til, at Silvan i Nørrebro Bycenter har længere weekendåbent end resten af butikkerne i Nørrebro Bycenter.

 

Møbler, maling og materialer i Silvan Nørrebro

I Silvan for enden af Nørrebrogade har vi alt, hvad du har brug for til indretning af din bolig. Her kan du købe hylder, tæpper, gardiner, spejle og meget mere til hjemmet. Byggemarkedet og isenkræmmeren har også køleskabe, køkkenvaske, opbevaring og flyttekasser, hvis din bolig skal fornys.

Skal du lave nyt badeværelse, kan du finde en masse inspiration i Silvan. Vi har både toiletter, vvs-artikler, værktøj og meget mere. Du kan selvfølgelig altid spørge vores kompetente ekspedienter til råds, så er du sikker på at få succes med dine boligprojekter.

 

Se her, hvordan du kommer i gang med din egen elmåler skjuler til entréen.

 

Alt til din have i Silvan Nørrebro

Har du en have, som skal piftes op, er Silvan Nørrebro også stedet. Her kan du gå på jagt efter et nyt drivhus, en græsslåmaskine, havemøbler og grill til din terrasse, maling til stakit eller husgavl eller materialer til en ny carport.

Vi har selvfølgelig de bedste sortiment af mærker til private: Bosch, GROHE, PARK, Weber, Fiskars, Dyrup og mange flere. Bor du i lejlighed, finder du også masser af inspiration til din altan hos Silvan i Nørrbro Bycenter.

 

Lej en trailer i Silvan

Husk, at du i Silvan Silvan i Nørrebro Bycenter også kan låne en trailer gratis til at fragte dine varer med hjem. Traileren kan reserveres på forhånd på Silvans hjemmeside. Folk, der bor i byen kan også få stor glæde af at låne en el-cykel til alle dine varer. Så uanset om du skal købe lidt isenkram eller har brug for værktøj og byggeredskaber, så kan du let få det hele med hjem, når du handler hos Silvan i Nørrebro Bycenter.

Ønsker du at reservere din trailer på forhånd i butikken eller online, kan du gøre dette mod et mindre reservationsgebyr på 29,-. Når du låner en gratis trailer i Silvan, er der en selvrisiko på 2.500,-. Denne selvrisiko kan du undgå ved at købe en tillægsforsikring til 49,-. Du vil blive bedt om at fremvise kørekort og oplyse din bils registreringsnummer, når du henter traileren.

 

Gratis parkering ved Silvan på Nørrebro

Silvan i Nørrebro Centret ligger centralt i København, og der er gratis parkering på centrets 180 parkeringspladser.

Bor du i Brønshøj, Nordvest, Østerbro eller Frederiksberg, er det derfor nemt at komme til byggemarkedet i bil, og du kan endda parkere lige ude foran Silvan Nørrebro, så du ikke skal gå langt med dine indkøb. Læs mere om Nørrebro Bycentres øvrige butikker og se Nørrebro Bycenters åbningstider her.

Vi ses i Københavns store byggemarked i Nørrebro Bycenter!

 

Start dine gør-det-selv projekter

Med Silvan i din baghave er det let at komme i gang med gør-det-selv projekterne. Byggemarkedet på Nørrebro har nemlig alt det, du måtte stå og mangle for at føre din idé ud i livet. Hos Nørrebro Bycenter vil vi gerne give dig mere inspiration til hverdagen. Derfor finder du masser af inspiration til spændende DIY-projekter her på siden. Se for eksempel her, hvordan du selv kommer i gang med et indendørs, diy espalier til din bolig.

 

Værktøj til rigtige håndværkere hos Silvan

Værktøjet er essentielt for enhver håndværker eller handyman. Med det rette værktøj bliver arbejdet ikke blot lettere. Det bliver også sjovere. Til kan til gengæld være svært at vide, hvad man skal købe. Hvad virker, hvad er godt og hvad har jeg mest brug for? Bliv guidet af møbeldesigner, Kasper Boye, der med sin virksomhed OneFunkyFurniture hver dag bruger det rette udstyr til at producere specialdesignet møbler. Læs mere her.

 

50 år gammel Silvan på Nørrebro

I 1968 slog Silvan dørene op til sit første Byggemarked. Det markerede begyndelsen på en helt ny verden for gør-det-selv-folket i Danmark. Nøjagtig 50 år senere i 2018, kunne Silvan fejre sin runde fødselsdag. Det skete helt uden store fester og balloner til børnene. I stedet gav Silvan kunderne 50 dage med ekstra lave priser. Heldigvis behøves du ikke at vente på, at Silvan igen fyldet rundt for at få et godt tilbud. Hvis du vil se de seneste slagtilbud kan du vælge at følge Silvan på Facebook eller læse deres tilbudsavis på deres hjemmeside.

 

Bor du i en lille lejlighed på Nørrebro? Se her, hvordan du kan udnytte pladsen bedre.

 

Silvans åbningstider i Nørrebro Bycenter

Modsat flere af Nørrebro Bycenters øvrige butikker, har Silvan ofte særlige åbningstider i forbindelse med helligdage og weekender. Silvan har åbent kl. 08.00-20.00 alle hverdage og 08.00-19 lørdag og søndag. Du finder et samlet overblik over Nørrebro Bycenters åbningstider her.

 

Hvem er Silvan?

Silvan hører til blandt Danmarks største forhandlere af byggematerialer, isenkram og værktøj til gør-det-selv entusiaster og handymænd. Hvad enten du er professionel håndværker eller DIY-fan, er der altid noget at komme efter i Silvan på Nørrebro. Siden den første Silvan åbnede i Slagelse i 1968 er der blevet åbnet 43 byggemarkeder i hele landet. I dag ejes Silvan af den tyske kapitalfond Aurelius Group, som købte virksomheden i 2017.

Missionen er dog ikke blevet mindre betydelig af den grund. Vi vil hjælpe dig med at få succes, uanset hvilket boligprojekt du kaster dig over, hvad enten det er gør-det-selv eller gør-det-med-hjælp. Kom forbi Silvan Silvan i Nørrebro Bycenter i dag og start dit næste byggeprojekt.