Silvan


Tlf: 35 85 61 06
Web: Silvan.dk
Facebook: Facebook.com/SilvanDK

Åbningstider:

mandag 9:00 - 19:00
tirsdag 9:00 - 19:00
onsdag 9:00 - 19:00
torsdag 9:00 - 19:00
fredag 9:00 - 19:00
lørdag 9:00 - 18:00
søndag 9:00 - 18:00


Silvan på Nørrebro - Alt til boligen og byggeprojekter

Silvan i Nørrebro Bycenter er et af Københavns store byggemarkeder med kvalitetsvarer til små og store byggeprojekter. Silvan på Nørrebro har både produkter til din bolig, et bredt sortiment af værktøj, udstyr til haven og en stor trælast.

Silvan i Nørrebro storcenter har åbningstider fra kl. 09.00-19.00 i hverdagene og fra 09.00-18.00 både lørdag og søndag. Du kan derfor altid når at handle i Københavns centralt beliggende byggemarked, når du har fri fra arbejde og i weekenderne. Læg mærke til, at Silvan på Nørrebro har længere weekendåbent end resten af butikkerne i Nørrebro Bycenter.

 

Møbler, maling og materialer i Silvan Nørrebro

I Silvan for enden af Nørrebrogade har vi alt, hvad du har brug for til indretning af din bolig. Her kan du købe hylder, tæpper, gardiner, spejle og meget mere til hjemmet. Byggemarkedet og isenkræmmeren har også køleskabe, køkkenvaske, opbevaring og flyttekasser, hvis din bolig skal fornys.

Skal du lave nyt badeværelse, kan du finde en masse inspiration i Silvan. Vi har både toiletter, vvs-artikler, værktøj og meget mere. Du kan selvfølgelig altid spørge vores kompetente ekspedienter til råds, så er du sikker på at få succes med dine boligprojekter.

 

Alt til din have i Silvan Nørrebro

Har du en have, som skal piftes op, er Silvan Nørrebro også stedet. Her kan du gå på jagt efter et nyt drivhus, en græsslåmaskine, havemøbler og grill til din terrasse, maling til stakit eller husgavl eller materialer til en ny carport.

Vi har selvfølgelig de bedste sortiment af mærker til private: Bosch, GROHE, PARK, Weber, Fiskars, Dyrup og mange flere.

 

Lej en trailer i Silvan

Husk, at du i Silvan på Nørrebro også kan låne en trailer gratis til at fragte dine varer med hjem. Traileren kan reserveres på forhånd på Silvans hjemmeside.

 

Gratis parkering ved Silvan på Nørrebro

Silvan i Nørrebro Centret ligger centralt i København, og der er gratis parkering på centrets 180 parkeringspladser.

Bor du i Brønshøj, Nordvest, Østerbro eller Frederiksberg, er det derfor nemt at komme til byggemarkedet i bil, og du kan endda parkere lige ude foran Silvan Nørrebro, så du ikke skal gå langt med dine indkøb.

Læs mere om Nørrebro Bycentres øvrige butikker og se Nørrebro Bycenters åbningstider her.

Vi ses i Københavns store byggemarked i Nørrebro Bycenter!

 

Læs mere om sportsbutikker på Nørrebro her.