Søstrene Grene


Web: Sostrenegrene.com
Facebook: facebook.com/SostrenegreneDK

Åbningstider:

mandag Midlertidigt lukket
tirsdag Midlertidigt lukket
onsdag Midlertidigt lukket
torsdag Midlertidigt lukket
fredag Midlertidigt lukket
lørdag Midlertidigt lukket
søndag Midlertidigt lukket


Søstrene Grene på Nørrebro

Leder du efter en ny lampe, smukke farverige glasvaser eller cool køkkenting i sjove mønstre til at pynte i din lejlighed? Du finder helt sikkert lige det til din bolig, du leder efter, i Søstrene Grene på Nørrebro. En verden af inspiration til dine gør-det-selv-projekter.

Besøg den hyggelige butik i Nørrebro Bycenter, og oplev et farverigt univers af møbler, billeder, keramik, garn og krydderier. Alt samme til billige priser, der er til at betale. Søstrene Grene er din moderne, lokale materialist.

Søstrene Grene butikken i Nørrebro Bycenter følger centerets åbningstider. Besøg os i dag - du finder os her.

 

Hylder, stole og andre møbler

I Søstrene Grene på Nørrebro kan du finde møbler i stilrene skandinaviske designs, som følger tidens trends, samt møbler i farverige og sjove mønstre, som giver dit hjem et personligt tvist.

Søstrene Grenes møbelkollektioner består blandt andet af lamper, stole, borde og hylder, som sælges i en kort periode, samt et fast sortiment af boligtilbehør, som vi altid har i butikken. Derfor er der altid noget nyt at komme efter i butikken.

 

Shop kopper og andre køkkenting til hjemmet

Hos Søstrene Grene på Nørrebro kan du desuden købe farverige køkkenredskaber, flotte viskestykker, pæne tallerkner, fine glas og guldbestik, der gør din bordopdækning og køkkenindretning både særpræget og sjov.

Du kan også gå på jagt efter boliginteriør til din stue, soveværelse og badeværelse. Vores hyggelige butik på Nørrebro har nemlig både lysestager, urtepotter, billige stearinlys i farver, dekorative æsker, vaser og meget mere.

 

Rammer, akrylmaling og DIY-projekter

Elsker du at lave dine egne gør-det-selv-projekter, maler du billeder eller strikker du? Søstrene Grene på Nørrebro har et stort sortiment af hobbyartikler med alt fra rammer, garn, akrylmaling, papir, pensler og meget andet. Alt du har brug for, for at komme igang med dine kreative udfoldelser. Nørrebro Bycenter er indbegrebet af DIY, og derfor finder du flere butikker i indkøbscentret, der fokuserer på DIY.

 

Læs mere om Silvan på Nørrebro her.

 

Åbningstider og gratis parkering

Søstrene Grene har ikke en online shop, men du kan finde vores katalog på Sostrenegrene.dk, hvor du kan se vores nyeste kollektioner. Søstrene Grenes butik på Nørrebro har til gengæld åben, når du har fri fra arbejde og i weekenden. Du kan derfor shoppe, når det passer dig.

Kommer du i bil fra Nordvest, Østerbro eller Brønshøj, er det nemt at parkere ved centret. Nørrebro Bycenter har nemlig 180 gratis parkeringspladser til dig.

 

Se flere butikker med isenkram og boligindretning på Nørrebro her.