Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

11:00-16:00

Åbningstider

H&M

H&M Nørrebro - mærkevarer til gode priser

I Nørrebro Bycenter finder du Nørrebros store H&M butik med et kæmpe udvalg af mærkevarer til priser, hvor alle kan være med. H&M er drevet af målet om at skabe smukt og trendy design, der er tilgængeligt for alle. For vi mener, at alle skal have råd til at udtrykke sig gennem cool outfits og lækkert design.

Men ikke nok med, at vi mener, lækkert design skal være allemandseje, så mener vi også, at det skal gøres på en bæredygtigt måde. Derfor kan du i butikken få yderligere rabatter ved at indlevere dit gamle tøj - til gavn for din pengepung og vores fælles klima. Så kig ind i vores store lyse butik og bliv inspireret af tidens tendenser.

 

Hvilket sortiment finder du i tøjbutikken på Nørrebro?

Besøg tøjbutikken på Nørrebro, hvis du er på udkig efter nye cool sko og festlige stiletter, luftige sommerkjoler, smarte vinterfrakker, ventetøj, babytøj eller børnetøj. Du finder også et stort udvalg af cool sportstøj og badetøj samt undertøj, smykker, solbriller og hatte.

 

Hvilke tøjlinjer har H&M i Nørrebro Bycenter?

I H&M på Nørrebro vil du støde på et utal af brandets kendte linjer. Vi forhandler et bredt udvalg af tøj til kvinder, mænd og børn, og du finder blandt andet linjerne: L.O.G.G, Divided, Sport, HM+ samt undertøj og accessories.

Divided er en tøjkollektion, som henvender sig til unge kvinder med et sortiment af festkjoler, shorts, cool skjorter, jeans og meget mere. Linjen L.O.G.G henvender sig til hende, der leder efter afslappet hverdagstøj.

 

Kan du købe undertøj i H&M i Nørrebro Centret?

Ja, i tøjbutikken på Nørrebro finder du et stort udvalg af lækkert undertøj. Her finder du både basis kollektioner samt undertøj i fine blonder og med mønstre. I vores undertøjsafdeling finder du også et stort udvalg af badetøj, såsom bikini og badedragte, i cool designs samt et lækkert udvalg af nattøj.

 

Kan man købe babytøj og børnetøj i H&M på Nørrebro?

H&M på Nørrebro har også en stor afdeling med Baby og Kids. Her kan du købe ventetøj, babytøj og smart børnetøj samt undertøj, badetøj og nattøj til både små og store børn. Hvis du ønsker hjælp til at finde det helt rigtige til din guldklump, står vores søde personale altid klar til at vejlede dig.

 

Sælger H&M på Nørrebro sko?

Hos H&M på Nørrebro finder du også et klassisk udvalg af af trendy sko, sandaler og støvler, der afspejler sæsonens tendenser. Du kan finde fodtøj i den store butik på Nørrebro fra størrelse 35 til og med størrelse 42. Her finder du både den cool hverdagssko og fine stilletter til årets fester og store begivenheder - alt sammen til budgetvenlige priser.

 

Kan du købe accessories i H&M i Nørrebro Bycenter?

Ja, i tøjbutikken finder du et stort udvalg af flotte smykker, skønne tasker og cool solbriller, der alle kan være med til at pifte dit outfit op og give det sidste touch. Lige meget om du leder efter et par fine øreringe til din festkjole eller mangler et par trendy solbriller, der matcher dit sommeroutfit, så kan du finde det på hylderne i H&M på Nørrebro.

 

Hvor længe kan jeg bytte i H&M?

Vi håber selvfølgelig, at du elsker de ting, du finder i butikken, men du er altid velkommen til at komme ind og returnere dine køb indenfor 30 dage. Dette gælder både de ting, du har købt i vores fysiske butik, og de ting du har købt online - og det er selvfølgelig helt gratis. Det eneste du skal gøre er blot at huske din kvittering.

 

Har H&M på Nørrebro en rabatordning?

Vil du gøre noget godt for verden og samtidig spare penge, kan du hos H&M i Nørrebro Bycenter aflevere dit gamle tøj til genbrug uanset mærke og stand. Som tak får du 15 procent rabat pr. pose på en ny valgfri varer i butikken.

 

Hvornår har H&M på Nørrebro åbent?

H&M ligger for enden af Nørrebrogade og har åbent, når du har fri. Butikkens åbningstider følger nemlig bycentrets åbningstider, som du kan finder det fulde overblik over her.

 

Gratis parkering på Nørrebro

Du kan parkere gratis på en af Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser, så det er også nemt at smutte forbi H&M på Nørrebro, hvis du bor på Østerbro, i Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: