THIELE


Tlf: 35 83 94 30
Web: Thiele.dk
Facebook: Facebook.com/Thiele.dk

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag Lukket


Thiele din optiker på Nørrebro

Hos Thiele i Nørrebro Bycenter hjælper vores dygtige optikere dig med alt inden for briller, solbriller og kontaktlinser. Thiele er Danmarks ældste optikerkæde. Vi har faktisk arbejdet med briller i mere end 200 år med kvalitet og service som højeste prioritet.

Så uanset om du er nærsynet, langsynet eller har en bygningsfejl, kan du være sikker på, at vore erfarne optikere kan finde den brille eller de linser, der passer lige præcis dig bedst. Samtidigt finder du i forretningen både et stort udvalg af brillestel fra de største brands og briller til lavpris.

 

Brillestel for enhver smag

Hos Thiele i Nørrebro Bycenter finder du et meget stort udvalg af de mest moderne brillestel. Vi fører nogle af verdens førende brands indenfor stel til briller:

Ray-Ban, Gucci, Tom Ford, Fleye, Givenchy, Dior, Boss, Balenciaga, Armani og Yves Saint Laurent er bare nogle af de designerbriller, du kan finde hos Thiele i Nørrebro Bycenter.

Hvad enten du er til en helt klassisk brille eller et mere modigt valg, kan du altid finde det helt rigtige stel hos Thiele i centret på Nørrebro.

 

Både kontaktlinser og briller

I Nørrebro Bycenter står vores erfarne brilleeksperter og optikere klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til dig og din livsstil.

Vi hjælper dig også med rådgivningen, hvis du er i tvivl om, hvilken type brillestel, der klæder dit ansigt bedst. Eller hvis du overvejer, om du skal skifte brillerne ud med kontaktlinser, så taler vi os i ro og mag frem til den rigtige løsning for dig.

 

Gratis synstest

Hvis du er i tvivl, om du har brug for briller, kan du få lavet en synstest helt gratis. Hos Thiele bliver synsprøven altid foretaget af en autoriseret optiker, så du kan føle dig helt tryg.

 

Thieles åbningstider på Nørrebro

Thiele i Nørrebro Bycenter har åbent mandag-fredag kl. 10-19 og lørdag 10-17.