H&M


Tlf: 70 21 22 00
Web: HM.com
Facebook: Facebook.com/HM

Åbningstider:

mandag Midlertidigt lukket
tirsdag Midlertidigt lukket
onsdag Midlertidigt lukket
torsdag Midlertidigt lukket
fredag Midlertidigt lukket
lørdag Midlertidigt lukket
søndag Midlertidigt lukket


H&M Nørrebro - mærkevarer til gode priser

I Nørrebro Bycenter finder du Nørrebros store H&M butik med et kæmpe udvalg af mærkevarer til priser, hvor alle kan være med. I butikken kan du få yderligere rabatter ved at indlevere dit gamle tøj - til gavn for din pengepung og vores fælles klima.

Besøg tøjbutikken på Nørrebro, hvis du er på udkig efter nye sko og stilletter, sommerkjoler, vinterfrakker, ventetøj, babytøj og børnetøj. Du finder også et stort udvalg af cool sportstøj og badetøj samt undertøj, smykker, solbriller og hatte.

 

H&M’s linjer i Nørrebro Bycenter

H&M i Nørrebro Bycenter forhandler tøj til kvinder med linjerne: L.O.G.G, Divided, Sport, HM+ samt undertøj og accessories.

Divided er en tøjkollektion, som henvender sig til unge kvinder med et sortiment af kjoler til fest, shorts, cool skjorter, jeans og meget mere, mens L.O.G.G er afslappet hverdagstøj.

 

Alt i babytøj og børnetøj

H&M på Nørrebro har også en stor afdeling med Baby og Kids. Her kan du købe ventetøj, babytøj og smart børnetøj samt undertøj, badetøj og nattøj til både små og store børn.

 

Gratis parkering på Nørrebro

H&M ligger for enden af Nørrebrogade og har åben, når du har fri. Butikkens åbningstider følger nemlig storcentrets åbningstider, der er fra 9-19 på hverdage, 10-17 om lørdagen og 11-16 om søndagen.

Du kan parkere gratis på en af Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser, så det er også nemt at smutte forbi HM på Nørrebro, hvis du bor på Østerbro, i Nordvest og Brønshøj eller andre steder i København.

 

Få rabat på dit tøj i H&M på Nørrebro

Vil du gøre noget godt for verden og samtidig spare penge, kan du hos HM i Nørrebro Bycenter aflevere dit gamle tøj til genbrug uanset mærke og stand. Som tak får du 15 procent rabat pr. pose på en ny valgfri vare i butikken.