Lady Shoe Company


Tlf: 35 81 83 01
Web: Ladyshoecompany.dk

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Sko og smykker til skarpe priser

Hos Lady Shoe Company i Nørrebro Bycenter er vi specialister i damesko og smykker. Kom forbi og find festlige smykker, ballerinaer, stiletter, støvler og sneakers til gode priser. Vi har været i branchen i mere end 45 år, og derfor er vi mestre i at købe ind til fornuftige indkøbspriser, så vores kunder altid kan finde smarte sko til rimelige priser i vores skobutik.

 

Sneakers, sandaler og stiletter

Har et skoskab ikke altid plads til flere damesko? I vores butik kan du finde alt fra hverdagssko og støvler til elegante stiletter i et bredt udvalg af farver og modeller. Leder du efter sneakers eller har du brug for et par casual sandaler, så har vi derfor helt sikkert også noget til dig.

 

Hos os kan du finde lækre festsko

Står du og mangler nogle lækre ballerinaer eller et par elegante vinterstøvler, så kan vores dygtige ekspedienter hjælpe dig med at finde et par, der passer både din fod og din stil. Vi er især gode til stiletter og andre festsko. Så når der skal være fødselsdag, firmafest og ved andre festlige lejligheder, går du ikke galt i byen, hvis du kigger ned forbi Lady Shoe Company i Nørrebro Bycenter.

 

Vi udskifter løbende skoene på hylderne

Vi er stolte af vores store udvalg af frække festsko og fodtøj til divaer. Men vi er lige så omhyggelige med at have en varieret samling af sko i butikken til de skiftende årstider. Derfor udskifter vi løbende vores sortiment. Når vinteren nærmer sig, kan du derfor altid finde et stort udvalg af varme støvler, og når sommeren kommer, så er der aldrig mangel på luftige og lette sommersko og sandaler på hylderne.

 

Åbningstider og parkering

Lady Shoe Companys åbningstider i Nørrebro Bycenter, er kl. 10-19 i hverdagene, 10-17 om lørdagen og 11-16 om søndagen.

Nørrebro Bycenter har 180 parkeringspladser. Bor du på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, er der derfor pladser at finde her, når du skal handle i Nørrebro Bycenter.

 

Altid den nyeste skomode

Hos Lady Shoe Company finder du altid den nyeste skomode til piger og kvinder i størrelsen 35-42. Og så endda til priser, hvor alle kan være med. Lady Shoe Company sørger nemlig for at holde priserne helt i bund, så du kan shoppe flotte sko, støvler og stilletter helt ned til 100 kroner per par. Besøg Lady Shoe Company i Nørrebro Bycenter og gør et kup. Hvad enten du mangler sko til hverdag eller fest, finder du det hele her.

 

Læs mere om skobutikkerne i Nørrebro Bycenter her.