Trend


Tlf: 42 68 22 14
Web: trend.dk
Facebook: facebook.com/trendaccessoriesstroget

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Trend i Nørrebro Bycenter

Velkommen hos TREND på Nørrebro. Som navnet antyder, er TREND eksperter i alt indenfor for modetilbehør som sko og smykker. Her er der altid styr på de nyeste trends på accessory området. Vi holder øje med, hvad der rør sig i modebilledet, så du med sikkerhed altid finder den nyeste mode indenfor accessories i vores butik - og til super skarpe, budgetvenlige priser.

Accessories er enhver kvindes bedste ven, når hverdagsoutfittet skal piftes lidt ekstra op, eller hvis festkjolen skal dresses op med et par elegante øreringe. Derfor finder du altid et bredt sortiment af smykker, tasker, sko og makeup i TREND på Nørrebro. Vores venlige og kompetente medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig med at finde lige dét, du står og mangler.

 


Find hurtigt dét du søger 

1. Udvalg

2. Åbningstider

3. Returret

4. Find vej


 

Hvilke accessories har de hos TREND på Nørrebro?

I TREND i Nørrebro Bycenter finder du alt indenfor sko, smykker, tasker, punge og solbriller. Vi har også et bredt sortiment af skønhedsprodukter som gellak og makeup. Kom ind i butikken på Nørrebro og find lige den accessory, du står og mangler. Mangler du mere inspiration? Så tag et kig på vores andre sko og accessories butikker på Nørrebro her.

 

Moderigtige sko hos TREND

Vi mener, at man aldrig kan få nok sko, og derfor tilbyder vi også et stort udvalg af sneakers, støvler, stiletter og sandaler, så du altid kan finde lige det par sko, du mangler til garderoben. Hvad enten du leder efter et par elegante højhælede sko, fine ballerinaer til festen, et par cool støvler eller sporty sneakers til hverdagen, så står vores søde medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde den rette størrelse og pasform.

 

Smykker til budgetvenlige priser

Smykker er med til at pifte dit outfit op og gør det samtidig endnu mere personlig. Imellem TRENDs udvalg af smykker til hverdagspriser, er der helt sikkert noget for dig. Vi har et stort udvalg af smykker, hvad enten du leder efter et par øreringe, der matcher de nyeste trends eller en klassisk, elegant halskæde. Så kom ind i accessorybutikken på Nørrebro og bliv inspireret af det brede sortiment indenfor ringe, øreringe, halskæder, armbånde og ure i et utal af kvaliteter, former og designs.

 

Moderigtige tasker til alle lejligheder

Tasken er enhver piges must-have accessory, da den ikke kun er super praktisk og udfylder et væld af funktioner, men også er et stilfuldt tilbehør, der kan dresse ethvert outfit op, hvad enten det er til hverdag eller fest. Vores tasker kommer i alle størrelser og former, og de fås både med sten, nitter, print, frynser og i et utal af farver. Vi har også skuldertasker, clutches, bæltetakser og shoppers i minimalistiske og stilrene designs, hvis du er mere til et klassisk look.

 

De nyeste trends indenfor negle og makeup

Beauty kommer indefra, men hvorfor ikke lege lidt med dit ydre udtryk? Med vores udvalg af neglelak og makeup får du lov til at skabe lige det udtryk du vil, så kast dig ud i at lave dine egne gelnegle i en vild farve med vores gelneglelak, eller ret opmærksomheden mod dine øjne med et smokey eye look med en af vores øjenskygge paletter.

 

Hvor lang returret har TREND?

Hos TREND står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med det helt rigtige par sko eller øreringe. Hvis du er kommet hjem med det forkerte, tilbydes altid 15 dages fuld returret. For at vi kan bytte varen, skal den være intakt, og du skal enten kunne fremvise en kvittering eller et byttemærke.

 

Hvornår har TREND på Nørrebro åbent?

TREND følger Nørrebro Bycenters generelle åbningstider. Du finder det fulde overblik over åbningstiderne i Nørrebro Bycenter her.

 

Hvor ligger TREND på Nørrebro?