Vibholm Guld og Sølv


Tlf: 86 12 56 24
Web: Vibholm.dk
Facebook: facebook.com/VibholmGuldOgSoelv

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag Jul10:00 – 20:00
søndag Jul10:00 – 20:00


En verden af smykker hos Vibholm Guld og Sølv på Nørrebro

Velkommen til Vibholm Guld og Sølv på Nørrebro. Et af Danmarks allerstørste udvalg af smykker og ure til ham og hende i en enkelt smykkebutik. Det er her, du finder tidens mest eftertragtede ure og mærkevarer, om det så er til dig selv eller en, du elsker. Den perfekte destination, hvis du ønsker at finde den perfekte gave – se her, hvor du kan finde smykkebutikken.

 

Ure fra blandt andre Daniel Wellington og Pernille Corydon

Ure er en af vores absolutte spidskompetencer hos Vibholm Guld og Sølv. Derfor arbejder vi altid på at finde de bedste produkter til dig, som leder efter det helt perfekte ur. Vi fører ure fra internationale designere som Daniel Wellington, Marc Jacobs og Michael Kors, ligesom du også finder ure fra danske mærker som Georg Jensen, Kranz og Ziegler og Skagen. Har vi ikke det, du leder efter, kan vi også hjælpe dig med at finde frem til det helt rette.

 

Smykkebutik med Georg Jensen øreringe og Ole Lynggaard ringe

Det er ikke kun ure, du kan finde i Nørrebros smykkeforretning Vibholm Guld og Sølv – udvalget af smykker er nemlig mindst lige så stort. Vi har blandt andet ringe og øreringe fra mærker som Georg Jensen, Sif Jacobs, Ole Lynggaard og Pandora. Så kom forbi vores smykkebutik på Nørrebro og gå på opdagelse – så finder du måske det helt rigtige smykke til din udkårne eller dig selv.

Find vores åbningstider her.

 

Service i topklasse i smykkeforretningen Vibholm Guld og Sølv

Vi tager altid imod vores kunder med åbne arme og bredt smil og hjælper gerne, hvis du leder efter et bestemt ur eller smykke. Vi har ligeledes landsdækkende bytteservice, hvorfor du altid kan bytte en gave indkøbt i en af vores butikker. Derfor kan du være helt tryg, når du køber smykker og ure hos os. Også selvom du ombestemmer dig efter købet. Vi glæder os til at se dig!