Matas


Tlf: 35 81 00 85
Web: Matas.dk
Facebook: Facebook.com/ClubMatas

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Makeup og helse på Nørrebro

Har du brug for helseprodukter eller skønhedsprodukter, så er Matas stedet for dig. Det kan være du leder efter en smuk ny hårfarve, en ny læbestift, en velduftende parfume eller har spørgsmål til kosttilskud og vitaminer. Lige meget hvad det skulle være, står vores veluddannede og dygtige medarbejdere altid klar til at give dig kyndig vejledning og lytte til de behov og ønsker, du har.

 

Pleje og skønhedsprodukter fra Matas

Matas producerer selv en lang række pleje og skønhedsprodukter herunder Matas Striber, Matas SportsCare, Matas MediCare, Mocwell Spa, Plaisir og Matas Natur. Det er produkter med den meget høje kvalitetskontrol, som danskere igennem mange årtier har vænnet sig til at forbinde med Matas.

 

Populære mærker fra kendte brands

Derudover tilbyder vi et stort udvalg af produkter fra populære mærker som Origins, Clinique, Clarins, Maybelline, Max Factor, Ole Henriksen, L’Oreal og mange flere. Foruden makeup, hudpleje-produkter og parfumer har Matas i Nørrebro Bycenter også en afdeling med helsekost og vitaminer.

 

Svanemærkede produkter i Matas

Hos Matas går vi meget op i løbende kvalitetskontrol af de produkter, vi sælger i vores butikker. Matas er faktisk den detailkæde i Danmark, der producerer flest svanemærkede produkter. Du kan derfor være sikker på, at den makeup, hårfarve og de kosttilskud, vi forhandler i vores butikker, altid bliver kvalitetskontrolleret i overensstemmelse med de nyeste anbefalinger på sundhedsområdet.

 

Club Matas og gavekort

Du kan få stor glæde af at bruge et Club Matas-kort, når du handler i Matas på Nørrebro. Alle dine køb på kortet giver nemlig Matas-point, som kan bruges på attraktive tilbud og fordele i Matas.

Matas er også det ideelle sted at finde en skøn gave til venner og familie. Finder du ikke den perfekte gave, er det altid et hit at købe et Matas gavekort, der giver frit valg på alle hylder til dem, du holder af.

 

Åbningstider og tilbud

Matas åbningstider følger Nørrebro Bycenters åbningstider, som er kl. 10-19 i hverdagene, 10-17 om lørdagen og 11-16 om søndagen. Du kan se Nørrebro Bycenters åbningstider her.

Der er gratis parkering på Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser. Bor du på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, kan du derfor finde plads til din bil, når du skal handle i Matas på Nørrebro.

Vil du vide mere om udsalgsavisen fra Matas, se tilbud på produkter eller har du spørgsmål til Club Matas eller vores gavekort, så besøg os endelig i butikken på Nørrebro.