Bog & Idé


Tlf: 35 85 45 41
Web: Bog-ide.dk
Facebook: facebook.com/Bogide

Åbningstider:

mandag Midlertidigt lukket
tirsdag Midlertidigt lukket
onsdag Midlertidigt lukket
torsdag Midlertidigt lukket
fredag Midlertidigt lukket
lørdag Midlertidigt lukket
søndag Midlertidigt lukket


Din lokale boghandel på Nørrebro

For enden af Nørrebrogade finder du Nørrebros bedste boghandel - Bog & Idé. Boghandlen er Danmarks største boghandlerkæde. Det afspejles i butikkens store sortiment inden for blandt andet bøger, lydbøger, kontorartikler, skoleredskaber og brætspil.

 

Bøger til ethvert behov

Hos Bog & Idé på Nørrebro har vi alle typer af bøger på hylderne: spændingsromaner, kriminalromaner, kærlighedsdramaer, eventyr. Eller er du udkig efter en ny kogebog eller bøger på engelsk, så finder du også det hos Bog og Idé i centret på Nørrebro lige på grænsen til Nordvest. Har vi ikke det, du søger, så bestille vi gerne til dig.

 

Bestsellers, eventyr og kogebøger

Nørrebros Bog & Idé har en lang række bestsellers - alt fra Harry Potter og Game of Thrones til Jussi Adler Olsen og Dan Brown. Du finder også selvbiografier fra Linse Kessler til Jørgen Leth og klassikere fra H.C. Andersen til Dostojevskij. Inden for kogebøger spænder vi også vidt fra Jamie Oliver til Karolines Køkken.

 

Skolematerialer og skriveredskaber

Skal du et klassetrin op, starte på gymnasiet eller i gang med din videregående uddannelse, så finder du hos Bog & Idé på nørrebro alt inden for skriveredskaber, ordbøger og andre skoleredskaber. Her finder du også lommeregnere, kalendere med uger, passere, penalhuse og skoletasker til at holde styr på skoleredskaberne med.

 

Oplevelser og rejser inden for rækkevidde

I boghandlen i Nørrebro Bycenter har vi også et stort udvalg af oplevelsesgaver, smartboxe og gavekort. Du kan også finde alt, du skal bruge til rejsen: rejseguides, danmarkskort og andre geografiske kort til brug på din næste ferie.

 

Spil og leg for store som små

I boghandlen på Nørrebro sælger vi også brætspil som Matador, Backgammon og Ludo foruden hjernevridere som Bezzerwizzer, Skak og Stratego.

Kom forbi butikken mellem Nørrebro og Nordvest og tæt på Østerbro. Du finder os her.