BR


Tlf: 35 46 21 27
Web: BR.dk
Facebook: facebook.com/BRDanmark

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Nørrebros største legetøjsbutik

Ved du, hvad det bedste er? Det er naturligvis legetøj fra BR. I legetøjsbutikken i Nørrebro Bycenter finder du alt, hvad børn og barnlige sjæle ønsker sig til fødselsdag, til jul og på alle mulige andre dage af året. Badedyr, brætspil eller byggeklodser - fætter BR på Nørrebro har det hele! Kig ind i butikken i de hyggelige overdækkede arkader for enden af Nørrebrogade lige mellem Nørrebro og Nordvest og ikke langt fra Østerbro.

Gaver til små og store børn

Fætter BR er det perfekte sted at købe gaver til børn, og hvis du har brug for vejledning i, hvad der hitter, så spørg gerne det hjælpsomme personale. Har du barn eller børn på 2 år, 3 år, 5 år, 7 år eller tweenie - udvalget hos fætter BR har noget til alle aldersgrupper af børn. Du kan naturligvis også købe gavekort i butikken.

Alt fra spil til kostumer

I BR legetøj på Nørrebro finder du et meget bredt udvalg inden for legetøj, kreativitet, udendørsleg, underholdning, spil, udklædning og meget mere for alle aldre. Vi har selvfølgelig også alle de bedste mærkevarer for legeglade børn: Lego, Disney, Barbie, Nerf, Pokémon, Star Wars og meget meget. Butikken har også byens bredeste udvalg i legetøj til småbørn og babyer.

Spil og gaming til konsol og PC

Hos BR Legetøj kan du også finde tidens mest fængslende spil. Vi har et stort udvalg af spil til X-Box, Play Station, Nintendo Switch, Wii U og andre platforme. Se også vores aktuelle tilbud på spændende og aktuelle spil.

Vi ses i Fætter BR's store legetøjsbutik i Nørrebro Bycenter!