Sportmaster


Tlf: 35 81 00 45
Web: Sportmaster.dk
Facebook: facebook.com/dinsportmaster

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Din sportsbutik på Nørrebro

I Sportmaster på Nørrebro er vi vilde med sport, og fordi vi er en del af Danmarks største sportskæde, har vi selvfølgelig et bredt udvalg af det nyeste løbesko, træningstøj, sportstøj og udstyr fra de mest populære sports- og tøjmærker.

Så uanset om du leder efter et par gode fodboldstøvler, nye crossfitsko, løbetøj eller det rigtige træningsudstyr, så tag forbi sportsbutikken i Nørrebro Bycenter i København og find det, du mangler.

Besøg din lokale sportsbutik i dag. Du kan finde åbningstider for Sportmaster i Nørrebro Bycenter lige her.

 

Fitnesstøj, crossfit og cykling

Er du til indendørs sport som fitness, crossfit, yoga, svømning eller cykling, har vi et bredt sortiment af sportstøj, der passer lige præcis til træningsformen. Det bliver nemlig lidt sjovere at dyrke motion, når du har det helt rette udstyr til sporten, uanset om det er badetøj, cykeltøj eller fitnessudstyr, du leder efter.

Og vi forhandler selvfølgelig de populære sportsmærker som Nike, Adidas, Peak Performance, The North Face og Hummel i vores butik.

 

Alt fra fodboldstøvler til løbesko og fede sneakers

I Sportmaster på Nørrebro har vi, udover sportstøj, en skoafdeling med både fodboldstøvler, håndboldsko, gode løbesko og fede sneakers.

Butikkens dygtige ekspedienter står klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige fodboldstøvle til underlaget, eller den bedste løbesko til din fod og løbestil. For ofte kræver det en god løbetest, for at du er helt sikker på, at du får den perfekte løbesko.

Sportmaster på Nørrebro har desuden en masse træningsudstyr. Find den rigtige yogamåtte, prøv et træningsur eller find fodbolde og håndbolde i god kvalitet.

 

Få mere ud af din by i gennem sport

Nørrebro byder på et væld af gode sportsmuligheder, hvad enten du er til fodbold, dans eller skating.

 

Kundeservice og Sportmasters tilbudsavis

I Sportmaster har vi ofte gode tilbud på sportstøj og træningsudstyr. Besøg butikken, eller hold øje med vores Facebook eller Instagram-profil. Du kan også finde nyheder fra centret her. Har du spørgsmål til sortiment, gavekort, udsalg, så er du velkommen til at kontakte kundeservice eller besøge Sportmaster i Nørrebro Bycenter.