Socks & More


Tlf: 29 12 77 95
Web: Socksandmore.dk
Facebook: facebook.com/socksandmore.dk/

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Strømper og undertøj til hele familien på Nørrebro

Når du går en tur i butikken Socks & More i Nørrebro Bycenter vil du finde alle mulige slags strømper og sokker fra de meget farverige til de ensfarvede af slagsen. Du vil også blive mødt af et stort udvalg af undertøj til både de små og de voksne. Varer som strømpebukser, toppe, leggings og handsker finder du også på butikkens hylder. Det store og brede udvalg gør det nemt at finde basisvarer til damer, herrer og børn til meget attraktive priser.

 

Socks & More på Nørrebro tilbyder et væld af basisvarer for hele familien. Hvad enten du mangler sokker, strømper, undertøj, underbukser eller lignende tilbehør, finder du det hele til en god pris hos Socks & More på Nørrebro. Her er nogle af de varer, du finder på hylderne:

 • Hverdags sokker og strømper
 • Sokker og strømper til børn og babyer
 • Babystrømpebukser
 • Varme uldsokker og skisokker
 • Lune huer og handsker
 • Trusser, underbukser og boxershorts
 • Dametoppe
 • Nyonstrømpebukser
 • Sportstoppe & -bh'er
 • Gode tennissokker
 • Hyggestrømper

 

Sokker til fast lavpris

Hos Socks & More på Nørrebro går lave priser og god kvalitet hånd i hånd. Vi tilbyder altid en række basisvarer til en fast lav pris så som 10-paks designstrømper eller footies til mænd, kvinder, børn og babyer, 3-pak tennissokker fra New Balance og faste lave pris på børne- og babysokker.

 

Strømper og sokker i alle afskygninger

Har du brug for et nyt sæt strømper, er du kommet til det rigtige sted, her er der ensfarvede og mønstrede strømper i alle afskygninger. Eller måske kunne du tænke dig strømper med et farverigt motiv med populære figurer fra Disney, Hello Kitty og Starwars? Du finder også en lang række forskellige typer strømper og sokker hos Socks & More på Nørrebro. Alt fra varme og hyggelige uldsokker til løbestrømper og sporty tennissokker fra Kappa, New Balance og Sergio Tacchini.

 

Tørklæder, huer, undertøj og leggings

Står du lige og mangler undertøj, en hue eller måske et nyt tørklæde, så har Socks & More noget til hele familien. Udover et større udvalg basisvarer, så finder du alle varer til meget fordelagtige priser. Hos Socks & More i Nørrebro Bycenter kan du også finde mere specielle varer såsom for eksempel en poncho, der beskytter dig selv mod de mest voldsomme regnbyger og en Sistema madkasse, der er ideel til opbevaring af din madpakke.

 

Børne- og babytøj hos Socks & More

Butikken på Nørrebro har også en stor kollektion med en blanding af hyggelige, praktiske og sjove strømper samt undertøj til børn. I Socks & More støder du på ensfarvede men også seje strømper med Spider Man, Mickey Mouse og figurerne fra Frozen og Minions, et udvalg som vil falde i de fleste børns smag. Derudover er der også undertøj til børn og babyer i butikken på Nørrebro. Alt sammen er det til meget attraktive priser.

 

Åbningstider og parkering

Socks & More følger de normale åbningstider i Nørrebro Bycenter, som er kl. 10-19 i hverdagene, kl. 10-17 om lørdagen og kl. 11-16 om søndagen.

Nørrebro Bycenter har 180 parkeringspladser. Bor du på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, kan du derfor finde plads til din bil, når du vil foretage dine indkøb i centeret på Nørrebro.

 

Se alle butikker i Nørrebro Bycenter her.