Noya Copenhagen


Tlf: 50 30 56 56
Web: www.noyacopenhagen.com
Facebook: www.facebook.com/noyacopenhagen

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Noya Copenhagen butik på Nørrebro

Noya Copenhagen er din moderne, highstreet tøjbutik til kvinder på Nørrebro. Et eksklusivt modeunivers fyldt luksuriøse styles, der dækker alt fra top til tå. Noya Copenhagen tilbyder et bredt udvalg indenfor accessories og tøj til kvinder fra en række af verdens største design- og modehuse som Armani, Cavalli Class, Michael Kors og Vesace. Butikken har noget for enhver smag, og størrelser til alle slags højde og drøjde Vi ses hos Noya Copenhagen i Nørrebro Bycenter.

 

Hvilke brands har Noya Copenhagen?

Som multibrands store kan Noya Copenhagen tilbyde et bredt og eksklusivt udvalg fra en række af verdens mest velrenommerede modehuse. Derfor finder du foruden Noya Copenhagens egne kollektioner og luksuriøse varer fra Armani, Brooks Brothers, Cavalli Class, Dolce&Gabbana, Fontana 2.0, Hagen of Denmark, Jack&Jones, Jimmy Key, Kayra, Laura Biagiotti, Levis, Michael Kors, Neways, Pierre Cardin, POLO, Trussardi, Tugba & Venn og Versace.

 

Tøj fra Noya Copenhagen på Nørrebro

Tøjet fra Noya Copenhagen er til den kvalitetsbevidste kvinde, der elsker eksklusive og luksuriøse designs. I dametøjsbutikken på Nørrebro kan du blive klædt på fra top til tå, uanset om du er på udkig efter overtøj, kjoler, bukser, sko eller cool accessories til at give outfittet det sidste touch.

I kollektionerne fra Noya Copenhagen finder du endvidere det meste indenfor basistøj og casual tøj samt toppe, t-shirts, bluser, skjorter, kimonoer, strik, sweaters og lækre, kunstige pelsjakker og cardigans.

 

Accessories fra Noya Copenhagen

Accessories er idéelle til at give outfittet og din stil mere personlighed. I Noya Copenhagens butik på Nørrebro finder du både tasker, punge, armbånd samt en lang række håraccessories som hårelastikker og hårspænder.

 

Hvornår har Noya Copenhagen åbent?

Noya Copenhagens åbningstider følger de gængse åbningstider i Nørrebro Bycenter. Få overblikket her.

 

Hvem er Noya Copenhagen?

Noya Copenhagen er en dansk, familieejet virksomhed, som har specialiseret sig i at designe eksklusivt modetøj, sko og accessories til den kvalitetsbevidste kvinde, som ønsker mere luksus i hverdagen. Noya Copenhagen blev stiftet tilbage i 2016 og har siden da åbnet tre butikker i Danmark.

 

Hvordan kommer jeg til Noya Copenhagen?

Det er let at komme til Noya Copenhagens butik i Nørrebro Bycenter. Der er gode muligheder for offentlig transport til Nørrebro Station eller via bus direkte til shoppingcentret. Dertil tilbyder Nørrebro Bycenter gode parkeringsfaciliteter på Nørrebro til både biler og cyklister. Du kan finde den hurtigste rute til Noya Copenhagens butik her.