Reinvent Fashion


Tlf: 53 57 02 65
Facebook: facebook.com/ReinventFashion

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Reinvent Fashion i Nørrebro Bycenter

Reinvent Fashion er et bæredygtig alternativ til dig, der elsker mode. Her kan du både få skræddersyet dit tøj hos butikkens skrædder eller gå på opdagelse i det unikke udvalg af modetøj skabt af aflagte textiler fra andre tøjproducenter.

Hos Reinvent Fashion sætter vi en ære i at være en del af den grønne omstilling. Derfor er sortimentet perfekt til den miljøbevidste modeelsker, der søger et grønt alternativ. Det gør vi, fordi vi hverken synes, du skal gå på kompromis med dit outfit eller miljøet. Kom ind i butik og oplev vores stilfulde udvalg af re-designet tøj og bliv inspireret af vores unikke items.

 


Find hurtigt dét du søger

1. Udvalg

2. Skrædder på Nørrebro

3. Åbningstider

4. Find vej


 

Hvilke varer finder du i Reinvent Fashion på Nørrebro?

Hos Reinvent Fashion på Nørrebro finder du et eksklusivt udvalg af unika outletvarer og re-designet beklædningsgenstande fra textile restlagre rundt om i Europa. Vi har et stort udvalg af skræddersyet tøj til både herrer og damer i stilrene og moderigtige designs, der skiller sig ud fra mængden.

Du finder blandt andet et bredt sortiment af tailoring styles som jakkesæt, bukser, jakker samt unikt modetøj såsom nederdele, skjorter, bluser, kjoler og toppe. Vore medarbejdere står altid klar i butikken med kompetent vejledning, og vores skrædder står klar til at hjælpe dig, hvis du ønsker et skræddersyet look. Hvis du leder efter en festkjole eller en cool buksedragt, kan du gå på opdagelse i vores andre butikker med tøj til kvinder her.

 

Er Reinvent fashion en skrædder på Nørrebro?

Ja, ikke nok med at du finder et bredt udvalg af unika outletvarer i tøjbutikken, så kan du også få skræddersyet dit tøj hos vores skrædder på Nørrebro. Vores yderst kompetente skrædder står klar til at hjælpe dig, hvis du skal have lavet et jakkesæt til en særlig begivenhed, tilpasset din blazer eller re-designet dit tøj.

 

Er det muligt at få repareret sit tøj hos skrædderen på Nørrebro?

Ja, hvis du har brug for at få repareret dit tøj, kan vores skrædder på Nørrebro også hjælpe med det. Om du skal have syet en kjole ind, lappet et hul i bukserne eller repareret en syning, står vores medarbejdere klar med faglig viden. I vores skrædderi kan du få hjælp til både de mindre reparationer, såsom at få syet en knap eller lynlås i, til de mere omfattende reparationer af beklædningsgenstande. Du er velkommen til at kigge forbi skrædderiet med dit beskadiget stykke tøj, så vi kan give dig en faglig vurdering.

 

Hvorfor er Reinvent Fashion bæredygtigt?

Alle styles du finder i tøjbutikken på Nørrebro er fra restlager rundt om i Europa, altså tøj, der ellers ville blive smidt ud eller brændt. Det er unika outletvarer, der er blevet re-designet og beklædningsstykker, der er blevet redesignet og “reinvented”. Dermed bidrager Reinvent Fashoin til den grønne omstilling ved ikke at producere nyt tøj eller materialer, men derimod genbruge de textiler, der er tilovers fra andre tøjproducenter. Det mindsker forureningen og bidrager til at gøre industrien mere bæredygtig.

 

Hvornår har Reinvent Fashion på Nørrebro åbent?

Reinvent fashion følger Nørrebro Bycenters generelle åbningstider. Du kan finde det fulde overblik over åbningstiderne her.

 

Hvem er Reinvent Fashion?

Reinvent Fashion vil “genopfinde” modeindustrien og stiller skarpt på bæredygtighed og grøn omstilling. Konceptet bag butikken er at give forbrugerne en mulighed for at vælge tøj, der ikke er produceret på fabrikker, men derimod består af unikke outletvarer fra forskellige modehuses restlagre rundt omkring i Europa. Altså får du i Reinvent Fashion på Nørrebro muligheden for, at finde unikke beklædningsgenstande, der er skræddersyet og designet, så det matcher tidens tendenser.

Reinvent Fashion gør derfor op med den gængse produktionsform og skaber miljøvenligt modetøj af aflagte textiler, så du hverken behøver at gå på kompromis med miljøet eller din kærlighed til mode.

 

Hvor ligger Reinvent Fashion på Nørrebro?