Soda


Tlf: 60 14 00 82
Facebook: facebook.com/SodaKBH

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Soda på Nørrebro

Lange kjoler, korte kjoler, glimmerkjoler, kjoler med ærmer, kjoler til hverdag, kjoler til fest med matchende tasker og accessories, der gør din hverdag mere farverig. Tøjbutikken Soda på Nørrebro har smukke kjoler til hverdag og fest.

Så skal du til fødselsdag, julefrokost, fint bryllup, eller elsker du bare at gå i kjole og stiletter? Så kom forbi vores butik, og find den sodakjole, der passer til dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig i butikken.

Mangler du den rigtige gave til veninden, konen eller kæresten? Husk at du altid kan finde gavekort til Nørrebro Bycenter her.

 

Kjoler og stilletter til billige priser

Du behøver ikke betale en formue for dine kjoler og høje sko. Soda på Nørrebro har nemlig Danmarks bedste priser, når det kommer til de smukke klæder. Her kan du få billige kjoler og stiletter, som stadig er den røde løber værdig.

 

Kardashian stil og glamour

I butikken på Nørrebro kan du opleve et farverigt mix af tøj, og der kommer hele tiden nye designs og farver. Du kan derfor købe alt fra stramme røde kjoler til blomstrede sommerkjoler og smukke hollywoodlignende kjoler med glimmer, som er inspireret af Kardashian-søstrenes cool stil.

Ligesom Kardashian elsker vi nemlig de smukke kvindeformer, og vores kjoler fremhæver de helt rigtige steder. Så uanset om du er til figursyet kjoler, til kjoler med fokus på taljen, eller til de mere løse kjoler, kan du helt sikkert finde en kjole, som du føler dig smuk i. Som et plus kommer hver kjole i et begrænset antal, så du er næsten alene om at eje vores kjoler og stiletter.

 

Fede tasker til hverdag og fest

Soda på Nørrebro har ikke kun smukke kjoler og stiletter, men også de fineste tasker, som passer til dine kjoler. Taskerne er inspireret af kendte designs, men kan købes til priser, hvor alle kan være med.

Vi har både klassiske sorte tasker med metalrem og mere vovede tasker i flotte farver, som helt sikkert vækker opsigt. Er du på udkig efter billige tasker? Vi har ofte både tasker og kjoler på udsalg.

Hold øje med tilbud og nyheder fra centret her. Du kan også besøge Sodas Facebookside, hvor du kan se butikkens nyeste kjoler.