Vero Moda


Tlf: 35 81 73 11
Web: Veromoda.dk
Facebook: facebook.com/veromodanoerrebrobycenter

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Modetøj til unge kvinder

Hos Vero Moda i Nørrebro Bycenter finder du alt i tøj til kvinder, der er med på den seneste mode og trends. I tøjbutikken har vi et bredt udvalg af dametøj til fornuftige priser - fra søde toppe til fede smykker fra Pieces. Mangler du overtøj, har vi masser af fede jakker for eksempel parka jakker, ruskindsjakker, faux fur, blazere og cool dynejakker.

 

Vero Moda på Nørrebro - stort et udvalg af bukser

Tøjbutikken på Nørrebro har et stort udvalg af bukser og jeans, hvad enten du er til high waist eller low waist. Kom forbi butikken, hvis du mangler nogle pæne habitbukser, jeggings, slim fit, skinny jeans, coated jeans eller Noisy May jeans. Er du mere til en løs pasform har vi også boyfriend jeans eller mom jeans, der henter inspiration fra 80’erne og 90’erne.

Den perfekte måde at kombinere afslappet tøj med fashion er buksedragten, så mangler du et fedt jumpsuit er du velkommen til at tjekke vores udvalg i Vero Moda på Nørrebro.

 

Find inspiration til din tøjstil her.

 

Kjoler til fest og hverdag

Hos Vero Moda på Nørrebro finder du også kjoler i alle afskygninger: Hverdagskjoler, festkjoler, sommerkjoler, strikkjoler og slå-om kjoler. Vi har både korte og lange kjoler i forskellige farver og fede mønstre og prints, så der er noget for enhver smag og kropsform.

 

Cool accessories

Nørrebros Vero Moda har også masser af fedt tilbehør, som du kan bruge til at spice dit outfit op med: Fede solbriller, statement øreringe, bælter og tasker i læder og store tørklæder er bare nogle af de varer, du kan finde i vores forretning.

 

Fashion til billige penge

Vero Moda er butikken for stilfulde unge kvinder, der ønsker de nyeste trends og styles fra catwalken, men til en fornuftig pris. I vores tøjforretning kan du finde dametøj i den typiske skandinaviske og minimalistiske stil med masser af basic items kombineret med fede detaljer.

 

Vero Moda i Nørrebro Bycenters åbningstider:

Tøjbutikken ligger lige på kanten mellem Nørrebro og Nordvest i Nørrebro Bycenter. Butikkens åbningstider er mandag- fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 11-16.

Så kom og besøg os i Vero Moda på Nørrebro, hvor vores søde personale står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte vinterjakke eller de fedeste jeans.