Vila


Tlf: 35 82 59 19
Web: Vila.com
Facebook: Facebook.com/VilaDK

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Tøj til den unge, feminine kvinde

Hos tøjbutikken Vila i Nørrebro Bycenter finder du alt fra søde toppe til cool accessories. Butikken på Nørrebro, tæt på den pulserende Nørrebrogade, bugner af det lækreste dametøj, blandt andet jakker, kjoler, nederdele, cardigans, toppe, sweatre og skjorter til kvinder. Vila har både masser af enkelt basic tøj, men du finder også fine romantiske kjoler med blonder og skønne bluser med blomster i den feminine og elegante stil, som Vila er kendt for.

 

Feminine – Sensual – Simple

VILA tror på at kvindelighed er den perfekte balance mellem at være elegant og at være yndefuld. Det er en balance, der udtrykkes i alt vores tøj gennem små detaljer i styles og kvaliteter. VILA er i sin kerne et feminint brand, og vi vil gerne give VILA-kunden muligheden for at udtrykke netop dén side af sin personlighed gennem de modevalg, hun foretager.

 

Kjoler til hverdag og fest

Mangler du den helt rigtige kjole til festen, så er der masser af muligheder i Vila på Nørrebro. Du kan finde festkjolen til enhver anledning, hvad enten du skal bruge en gallakjole, en kjole til bryllup eller en sommerkjole til et garden party. Hos Vila finder du også et stort udvalg af smarte kjoler til hverdagsbrug. Der er kjoler med blonder, korte og lange kjoler, fede maxikjoler, feminine kjoler, der fremhæver taljen med bindebånd eller elegante halterneckkjoler.

 

Blazere og skjorter til kvinder

I Vila finder du altid et stort udvalg af fashion og dametøj, som du kan føle dig godt tilpas i på en normal hverdag. Den nordiske minimalistiske stil i modekollektionerne passer perfekt til, når du skal på studie eller arbejde.

Vila har et bredt sortiment af enkelt tøj, fx pæne skjorter, lækre sweatre i uld, fede jeans og bukser eller habitjakker til damer. Du kan selvfølgelig altid vælge at dresse tøjet op med lækkert tilbehør som fx et par hoops øreringe eller en cross body taske. Accessories er ofte prikken over i’et i det perfekte outfit, så gå på opdagelse i vores afdeling med fede tasker, smykker, bælter og tørklæder.

 

Alt fra trench coats til læderjakker

Vila ligger altid inde med sæsonens lækreste jakker i god kvalitet til billige penge. Hvad enten du ønsker en helt klassisk trench coat, en overgangsjakke, en rå læderjakke i bikerstil eller måske en fed bomberjakke eller denimjakke, er der god mulighed for, at dine hedeste jakkedrømme kan gå i opfyldelse i Vila.

 

Ungt og enkelt dametøj i Vila

Vilas design er ungt, enkelt og samtidig tidløst - ”less is more” er kodeordet i vores modekollektioner. Vores kunder er unge kvinder med personlighed, og tøjets rene linjer giver netop plads til, at den enkelte kvindes unikke personlighed rigtigt kan få lov til at skinne.

 

Beliggenhed og åbningstider

Vila i Nørrebro Bycenter befinder sig kun et stenkast fra Nørrebrogade. Butikkens åbningstider er mandag- fredag kl. 10-18, lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 11-16.

Så kom forbi Vila i Nørrebro Bycenter og find det perfekte outfit, hvad enten du står og mangler den perfekte kjole til festen eller en smart sort blazer til arbejdet eller studiet.