Din Tøjmand


Tlf: 44 20 84 50
Facebook: facebook.com/DTMnorrebrobycenter

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Lækkert herretøj på Nørrebro

Leder du efter nyt herretøj fra nogle af de mest populære brands, så tag et kig forbi Din Tøjmand i Nørrebro Bycenter. I butikken kan du finde alt fra hverdagssko og en afslappet sweater til jakkesæt og slips.

 

Skjorter og t-shirts fra store brands

Din Tøjmand på Nørrebro tilbyder tøj til hele din garderobe fra anerkendte mærker som Matinique, Bruun og Stengade, Bertoni, Bjørn Borg, Superdry, Lee, Wrangler, Pre End, Seidensticker, Selected, JBS, Egtved, Signal, Garant og REDGREEN. Du vil derfor aldrig gå forgæves hos Din Tøjmand i Nørrebro Bycenter, hvis du er på udkig efter mærkevarer.

 

Personlig service hos Din Tøjmand

Hos Din Tøjmand har vi mange års erfaring med at yde professionel og personlig service til vores kunder. Vores personale står klar til at give vores besøgende kyndig vejledning og en god oplevelse, så du altid kan finde lige det jakkesæt, den skjorte, sweater eller t-shirt eller de par chinos eller bukser, du står og mangler.   

 

Landsdækkende bytteservice

Du kan altid med ro i sindet købe dit tøj hos Din Tøjmand, vi har nemlig landsdækkende bytteservice. Ønsker du at bytte et sæt tøj, som du selv har købt eller givet som gave, kan du uden problemer gøre det i en af Din Tøjmands talrige andre butikker i Danmark.

 

Find gode tilbud på Facebook-siden

Det er en god idé at følge med på vores Facebook-side, som vi løbende opdaterer med nyheder omkring tøj og tilbud i vores butikker. På den måde sikrer du dig, at du ikke går glip af noget lækkert tøj eller af gode tilbud til billige priser hos Din Tøjmand.  

 

Åbningstider og parkering

Din Tøjmand holder åbent i samme tidsrum som hele Nørrebro Bycenter. Åbningstiderne i butikken og i centret er kl. 10-19 i hverdagene, 10-17 om lørdagen og 11-16 om søndagen.

Hvis du har brug for at parkere bilen, så har Nørrebro Bycenter 180 parkeringspladser. Bor du på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, er der derfor gode muligheder for at finde plads til din bil, når du skal handle i Nørrebro Bycenter.