Jack & Jones


Tlf: 35 85 26 76
Web: JackJones.com
Facebook: Facebook.com/JackandJones

Åbningstider:

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00


Tøj, sko og accessories hos Jack and Jones

Hos Jack and Jones tilbyder vi kvalitetstøj til unge fyre og modebevidste mænd: lækre jeans, trøjer, sko og alle mulige former for accessories. Vores tøj er skabt til den selvsikre og stilbevidste mand. Kig forbi butikken i Nørrebro Bycenter, så vil vores dygtige ekspedienter hjælper dig med at finde noget tøj, der passer perfekt ind i din stil.

 

Sneakers, t-shirts, skjorter og lækre jeans

I butikken har vi sneakers, skjorter, -shirts og jeans med kant, men også afslappet tøj i et elegant og tidløst snit. I vores butik i Nørrebro Bycenter kan du kort sagt finde tøj, der passer til enhver lejlighed og til alle mulige typer af mænd og tøjstile.

 

Syv forskellige Jack and Jones kollektioner

I vores tøjbutikker sælger vi vores egne brands med alt fra jeans og denims til kasketter og solbriller. Jack and Jones præsenterer syv forskellige kollektioner om året: Originals, Core, Premium, Tech, Jeans Intelligence, Vintage Clothing, Footwear. Vores forskellige brands har fokus på alt fra jeans i klassisk denim til multifunktionelt sportswear.

 

Stor kærlighed til denim siden 1989

Den første Jack and Jones blev grundlagt tilbage i 1990 som en del af Bestseller-koncernen. Jack and Jones blev oprindeligt bygget op omkring en fascination for denim.

Dette har ikke ændret sig, men siden dengang er der kommet andre tøjkollektioner til med vægt på andre ting end jeans pg denim. Jack and Jones tæller i dag mere end 800 butikker i 38 forskellige lande. Fælles for alt vores tøj er desuden, at der er lagt stor vægt på både kvalitet og på miljøvenlig produktion.

 

Hvornår har Jack and Jones åbent?

Jack and Jones åbningstider følger Nørrebro Bycenters åbningstider, som er kl. 10-18 i hverdagene, 10-17 om lørdagen og 11-16 om søndagen.

Er der parkering ved Jack and Jones?

Der er gratis parkering på Nørrebro Bycenters 180 parkeringspladser. Bor du på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj eller andre steder i København, er der derfor gode muligheder for, at du kan finde plads til din bil, når du skal handle i Nørrebro Bycenter.