Er du vild med farverige kunstværker? Og knuselsker du Nørrebro? Så har vi en fantastisk nyhed til dig! Vi har indgået et samarbejde med den kreative Nørrebro-kunster Kristine Hellesøe, som har lavet to smukke Nørrebro-plakater af henholdsvis et oliemaleri og linoleumstryk. Begge forhandles eksklusivt i Bog & Idé i Nørrebro Bycenter!

Plakaterne koster 100 kr. pr. styk, og pengene går ubeskåret til Fablab Nordvest.

Fablab Nordvest er en frivillig organisation, som giver kreative sjæle og lokale kunstnere et fællesskab samt billig adgang til værktøjer og digitale redskaber, som gør det muligt for dem at skabe deres kunst. Navnet “Fablab” er en forkortelse af Fabrikations Laboratorium, og organisationen er særlig kendetegnet ved at være innovativ, teknisk dygtig og altid have en kæmpe ja-hat på.

Hvis du er nysgerrig på FabLab, så kan du besøge deres lokaler på Glentevej 67, 2400 København NV eller læse mere om dem på fablabnordvest.dk.

Mød Kristine Hellesøe i denne video!

Plakaterne forhandles eksklusivt i Bog & Idé i Nørrebro Bycenter! Plakaterne måler 40×50 cm og koster 100 kr. pr. styk. Pengene går ubeskåret til Fablab Norvest.