Velkommen tilbage til Nørrebro Bycenter. Alle vores butikker er nu åbne, og vi glæder os til at se dig igen!

Selvom vi er vilde med, at vi igen kan sprede masser af local love, har vi selvfølgelig stadig et stort fokus på at gøre din shopping tryg og sikker, så vi kan passe godt på hinanden.

Derfor har vi fortsat delt vores gang op i højre og venstre, så vi kan sikre størst mulig afstand mellem kunderne. Samtidig holder vi hele tiden øje med, hvor mange besøgende vi har i centret, så vi er sikker på, at der altid er god plads. Vi har desuden ekstra stort fokus på rengøring, særligt på vores berøringsflader som dørhåndtag, sprit- og sæbedispensere og gelændere, der bliver rengjort ofte og ekstra grundigt.

Planlæg dit besøg, og shop når der er god plads

Vil du gerne undgå at shoppe på de tidspunkt, hvor vi har fleste besøgende? Find det tidspunkt, der er færrest besøgende i Nørrebro Bycenter i oversigten, så du kan planlægge dit besøg bedst muligt.

Du finder oversigten her

Husk også de sædvanlige retningslinjer: Hold god afstand, sprit hænder, brug mundbind og køb så vidt muligt ind alene.

Er du i tvivl om retningslinjerne, eller har du glemt et mundbind, kan du finde coronavagter i Nørrebro Bycenter, der kan hjælpe dig. Vagterne vil, med et smil på læben, sørge for at alle har mundbind og holder god afstand.

Vi glæder os til at se dig igen til masser af local shopping i Nørrebro Bycenter.