Nørrebro Bycenters nye imagekampagne, der i øjeblikket pryder Nørrebros bybillede, er første skridt på vejen til vores store rebranding, der har det allervigtigste i fokus – nemlig dig.

Men hvorfor? Fordi vi elsker vores lokalområde og de mennesker, der bor her. Fordi vi tror på, at diversitet og forskellighed skaber grobund for den spraglede og farverige bydel, som vi alle elsker. Fordi vi ved, at det er dig, der bor på Nørrebro og elsker det, der bidrager til fælleskabet omkring kærligheden til vores bydel.

Kampagnen er har seks fantastiske nørrebrogensere i hovedrollerne, der alle fortæller om deres forhold til vores dejlige bydel. Deres individuelle opfattelse af Nørrebro er blevet vores mantraer i kampagnen, som kommer til udtryk gennem levende citater som ”En lille oase midt i byens kaos” og ”Mere vildskab – mere spraglet.”

For vi er vilde med vores bydel og den forskellighed I alle besidder. Og vi omfavner den! Derfor opfordrer vi også dig til at vise os dit Nørrebro ved at benytte hashtagget #vielskernørrebro på Instagram.