GET LUCKY: Prøv lykken og skrab dig til et gavekort til Nørrebro Bycenter og tonsvis af Local Love! Vi udlodder 30 gavekort på 300 kr. og 20 gavekort på 500 kr., så du kan shoppe blandt vores 1.015 brands til hende, ham og boligen! #vielskernørrebro

Skrab her

Shop blandt vores 23 butikker i hjertet af Nørrebro!

Butikkerne i Nørrebro Bycenter byder på masser af forskellige mærker lige fra H20 til Georg Jensen, så det er nemt at finde et brand, der passer til dig. 

Som kvinde kan du shoppe løs i 638 brands, der inkluderer forskellige stilarter og budgetter. Du kan derfor både finde highstreet scoops fra Vero Moda og highclass solbriller fra Céline. 

Som mand har du også tonsvis af valgmuligheder. Til de sporty street style typer er der et bredt udvalg af cool Adidas items, mens businessmanden kan finde klassiske skjorter og jakkesæt fra Bruun og Stengade. 

Er du mere interesseret i at style din bolig frem for at shoppe tøj? Så kan du finde 448 forskellige brands til dit hjem. Hvis du er vild med funky budgetfund, så er Søstrene Grenes moderne kollektioner med garanti noget for dig. Hvis du derimod er mere til klassisk design, så er det Arne Jacobsens produkter du skal kigge efter.

Uanset din stil, dit behov og dit budget, så er en ting sikkert. I dit Nørrebro Bycenter er der mere at komme efter end du tror.