Træjuletræ til lille lejlighed med produkter fra Silvan

Lav dit eget træjuletræ, der kan pynte i din lille Nørrebro-lejlighed hele december, og som kan genbruges år efter år.

Drømmer du om et juletræ, der ser fint ud hele december uden at drysse i stuen? Er du til det minimalistisk julepynt? Eller vil du bare gerne have et juletræ, der passer til den lille Nørrebro-lejlighed, hvor pladsen allerede er udnyttet til fulde?

Skab julens vigtigste dekoration, så den passer til dit hjem af træpinde og elastikker. Pynt det med elegante julestjerner, funky julekugler eller børnenes hjemmelavede julehjerter, og husk også at tilføje en fin lyskæde. Så har du et juletræ, der skaber julestemning hele december, uden at tage alt pladsen i stuen.

Sådan laver du et juletræ af træpinde

Start med at finde ud af, hvor stort dit juletræ skal være. Skal det være lille og fint til vinduet, bredt til børneværelset eller stort til stuevæggen, så der er plads til masser af julekugler og lys? Når du har fundet størrelsen, er det bare om at skære din rundstokke til, så de passer til din størrelse.

Sådan gør du:

  1. Skær rundstokkene ud. Skær først de to stykker til siderne i den længde, du ønsker. Brug den tykke rundstok. Skær herefter fem stykker ud til tværpindene i fem forskellige størrelser af den tynde.
  2. Brug dit sandpapir til at slibe enderne rundstokkene.
  3. Sæt elastikkerne fast, som vist på videoen.
  4. Hæng smukke julekugler på, så er juletræet klar!

Det skal du bruge:

  • Rundstok Ø13
  • Rundstok Ø22
  • Elastikker
  • Håndsav
  • Sandpapir
  • Pynt til juletræet
Julekugler Søstrene Grene Nørrebro Bycenter

Tip Pynt med Søstrene Grenes fineste julekugler. Du finder et udvalg af både klassiske og sjove i butikken i Nørrebro Bycenter fra 19. november.

Psst… Har du set vores fine DIY-puf af et upcyclet bildæk? Tjek den ud her. Leder du efter ideer til hjemmelavede julegaver? Så lad dig inspirere af vores store guide til årets DIY julegaver her.