En velklædt mand er en flot mand. Uanset om du er til sportsinspireret streetwear, eller klæder dig som den klassiske gentleman, kan få tips løfte dit outfit til et nyt niveau.

For at understrege den underspillede coolness i din streetwear stil, kan du anskaffe dig en lækker dunjakke i et sporty udtryk. Den er både praktisk, varm og smart.

Match den til dine yndlings-jeans, tilføj et par sporty sneakers, og afslut med en hue i en cool kontrastfarve for at give din stil endnu mere personlighed.

Som prikken over i´et kan du tilføje et digitalt sportsur, som både fungerer til hverdag og til træning.

Tip
Brug et par sneakers til fest. De er den perfekte balance mellem det nonchalante og det cool.

Suit Up til årets julefrokoster, Nørrebro Bycenter

Som klassisk gentleman kan du nemt skille dig ud fra mængden med få detaljer. Fold dine bukseben op for at give dine chinos eller habitbukser et mere afslappende look og for at fremhæve dine sko. Hemmeligheden bag det perfekte opsmøg er at få den rigtige længde, hvilket er lige over skoens kant.

Du kan også med fordel investere i en stilet trenchcoat eller uldfrakke, som giver dit look en gennemført fremtoning.

Sidst med ikke mindst giver de rette accessories et personligt touch. Så gå efter et par briller med et markant stel eller et minimalistisk ur med fede detaljer – vi garanterer, at det giver et awesome look.

Tip
En blazer skal ikke kun være sort, den kan også sagtens være mørkerød eller midnatsblå. Sæt den sammen med et par sorte bukser. Så er der fest!

Savner du mere inspiration til dit outfit? Du kan læse mere om Nørrebros streetstyle her. Du kan også læse mere om herretøjsbutikker i Nørrebro Bycenter her.