Finally! Foråret er officielt begyndt, og det er tid til at finde overgangstøjet frem fra skabet. Men hvad skal du have på? Efter 4 måneder iført dynejakker og striktrøjer, kan det godt være udfordrende at udvælge det perfekte forårsoutfit. Don’t worry. Vi har fundet tre stilsikre hverdagsoutfits, så du kan se awesome ud i foråret.

LADY LIKE

En jordfarvet trenchcoat er en evig klassiske og holder sæson efter sæson. I dette forår skal frakken styles med andre jordfarver for at skabe et safari-meets-classy look. Match trenchcoaten med en ankellang kjole for et feminint udtryk eller bær den over et par mom jeans for at casuel cool outfit.

Trenchcoat, H&M, 249 kr.

Kjole fra Aware, VERO MODA, 379,95 kr.

Støvler, H&M, 249 kr.

Taske fra Graceland, DEICHMANN, 199 kr.

Halskæder, H&M, 59 kr.

Jumpsuit fra YAS, VILA, 599,95 kr.

Støvler, DEICHMANN, 349 kr.

Taske fra Graceland, DEICHMANN, 249 kr.

BOILER BRAT

Jumpsuits er hot i dette forår. Især hvis de er inspireret af old-school boilersuits, som bliver brugt i værkstæder og hos militæret. Gå gerne efter et jumpsuit i lidt kraftigt materiale, så det får en ægte workwear-vibe. Match dragten med højre hæle for et festligt look eller gå all-in på workwear tendensen og tilføj et par chunky støvler.

SPORTY SPICE

På vej til træning eller på jagt efter junkfood? Nobody knows! Det sporty outfit holder stadig i 2019, og det er vi taknemmelige for. Det er behageligt, praktisk og ser godt ud. Gå efter en oversize sweatshirt, som giver et ekstra komfortabelt og cool udtryk.

Bukser fra Jacqueline de Yong, ONLY, 150 kr.

Sweatshirt, H&M, 129 kr.

Bæltetaske fra Pieces, VILA, 399 kr.

Sneakers fra Venice, DEICHMANN, 349 kr.