Konfirmationstøj til drenge: Find den rigtige stil

Konfirmations-sæsonen er lige om hjørnet, og det betyder smukke, unge mennesker i fine kjoler, seje suits og cool outfits i kirken og på blå mandag. Som dreng kan det være svært at finde ud af, hvad man skal have på til den store dag. Behøver man egentlig at gå med butterfly og lædersko? Eller har drømmen altid været at ligne James Bond? 

Er du en af de heldige, der skal finde konfirmationstøj i år, så læs med her, hvor vi kigger nærmere på forskellige outfits til den store dag. 

 

Den klassiske 

Det klassiske bud på konfirmations-outfittet består af en hvid skjorte, mørke jeans, blazer og et par smarte sko. Det bedste ved dette outfit er, at det hele kan bruges mange gange i fremtiden. 

Falder valget på et par gode mørke jeans, kan de sagtens bruges i hverdagen bagefter. Det samme gælder den hvide skjorte og en sort eller mørkeblå blazer, som snildt kan fungere til bedsteforældrenes sølvbryllup eller andre store familiesammenkomster.

Til det klassiske outfit kan det være rigtig fint at vælge et par smarte sneakers eller fine lædersko – det gør stilen enten lidt mere afslappet eller pænt alt efter, hvad konfirmanden er mest til.

 

Ung dreng med konfirmationstøj

Und dreng i afslappet tøj

 

Den afslappede

Dur konceptet med rejecocktails, skjorter og stive sko bare slet ikke? Selvom det er noget, mange forbinder med konfirmationen, så behøver det hele ikke at være så fint. 

Drop slipset og byt skjorten under blazeren ud med en langærmet T-shirt. Hop så i et par jeans og et par nye yndlingssneakers – så er der skabt et afslappet konfirmationslook, som stadig er lidt ekstra i forhold til hverdagslooket. 

Det vigtigste er trods alt, at konfirmanden føler sig godt tilpas i det, han har på.

Gå all in

Konfirmationen er en stor dag, og vi kan sagtens forstå det, hvis forventningens glæde bare er vokset hen over hele skoleåret. For hvornår får man ellers lige muligheden for at at ligne James Bond? 

Vil I gå all in, så skal outfittet bestå af et flot jakkesæt, skinnende lædersko, hvid skjorte og en butterfly om halsen. Så lover vi, at der ikke er et øje tørt i alle grene af familien. 

Tip! Gør outfittet mere personligt ved at vælge en farvet butterfly eller et sjovt slips.

Ung dreng i flot konfirmationstøj med jakkesæt og butterfly

 

I Nørrebro Bycenter har vi masser af butikker med flotte styles til konfirmanderne – både drenge og piger. Find outfittet til den store dag og blå mandag i følgende butikker: