Dette event er afholdt!
Kom forbi til dejlig julestemning lørdag d. 16. og søndag d. 17. december
Lørdag og søndag, kl. 12-14:

Mød nisserne Tot og Tut, som vil gå rundt i centret og ude omkring indgangene og dele lækkerier ud til alle søde børn og barnlige sjæle.

Få varmen midt i din juleshopping, når vi inviterer på en kop gratis kaffe, te, chai-latte eller kakao med flødeskum. Den fine mobile kaffebar fra ’Min Søsters Kaffe’ serverer økologisk og bæredygtig kaffe og parkerer ved Nørrebro Bycenters hovedindgang – ses vi til en tår?

Lørdag og søndag, kl. 13-13.30:

Koret ’Copenhagen Glee Club’ stiller op med 15 dygtige sangere samt en percussionist på cajon. Repertoiret består af julesange, som alle kender i lækre glee-versioner. Kom forbi til skøn julestemning ved hovedindgangen og nyn med!

Søndag, kl. 13:

…får Silvan besøg af Julemanden, der vil dele godter ud til alle børnene og udtrække de tre flotteste juletegninger, der er blevet afleveret.

Husk! at du hos Silvan i Nørrebro Bycenter kan du købe det flotteste juletræ i Nordmannsgran. Træerne er danskproduceret fra Rold skov og fås i to forskellige højder fra 120-220 cm. Træerne er stok tilspidset, så de er klar til at sætte på fod.

Julen er hjerternes fest – og vi glæder os til at forkæle dig og dine!