I Nørrebro Bycenter er noget af det bedste vi ved at dele tips og tricks til vores skønne bydel. Derfor har vi lavet en komplet guide til skræddere på Nørrebro, så du nemt kan finde et skrædderi tæt på dig. Hos en af de dygtige skrædderer i bydelen kan du give dit gamle tøj nyt liv eller få repareret dine yndlingsitems hjemme fra klædeskabet. Ved at passe godt på det tøj, du allerede har i garderoben, og dermed hoppe med på upcycling bølgen, gør du både noget godt for både dig selv og for miljøet. De mange talentfulde skræddere på Nørrebro tilbyder forskellige services. Du kan for eksempel få skræddersyet og specialdesignet et helt nyt jakkesæt eller en kjole til konfirmationen eller bryllupsdagen. Men du kan selvfølgelig også benytte dig af de dygtige skrædderer, hvis du skal have lagt noget op, lappet et par af dine yndlingsjeans eller fikset en lynlås, der driller. Brug oversigten og find hurtigt frem til den skrædder på Nørrebro, der passer til dine behov.

  1. Reinvent Fashion
  2. Herreskrædderiet i Heinesgade
  3. Dress by Ines
  4. Mond of Copenhagen
  5. Nørre Rens og Skrædder
  6. Jagtvejens Systue
  7. Mariah Victori Design
  8. T.V Skrædderiet

Reinvent Fashion & Tailoring

Elsker du også bæredygtig mode og upcycling?I Nørrebro Bycenter finder du Reinvent Fashion, der både er en skrædder og en butik. Ikke nok med at du kan få repareret og skræddersyet items, så finder du i Reinvent Fashion også unikke outletvarer og re-designede beklædningsgenstande fra tekstile restlagre rundt om i Europa. Reinvent Fashion har fokus på kvalitet og detaljer og her skinner den store passion for bæredygtig mode tydeligt igennem. Hos skrædderen på Nørrebro kan du både få repareret dit tøj, men du kan også give det gamle tøj et nyt look ved at få skrædderne til at re-designe dit tøj. Hvis du er på udkig efter et skræddersyet jakkesæt eller en smuk kjole, kan du også få hjælp til dette hos den bæredygtige skrædder på Nørrebro. Du behøver altså hverken smide dine gamle, hullede, yndlingsjeans ud eller kassere den lidt for stramme bluse. I stedet kan du tage et smut forbi Reinvent Fashion i Nørrebro Bycenter og give dit gamle tøj en chance til.

Adresse:
Nørrebro Bycenter
Lygten 2
2400 København NV
Denmark

Email: info@reinventfashion.dk

Telefon: 53 57 02 65

Reinvent Fashion skrædder og genbrugsbutik i Nørrebro Bycenter

Foto: Reinvent Fashion

Nice to know om Reinvent Fashion:

Åbningstider:
Reinvent Fashion følger Nørrebro Bycenters generelle åbningstider.

Services:
Rearation, redesign af  beklædningsgenstande, skræddersyet tøj til både damer og herrer.

Find vej til Reinvent Fashion

Herreskrædderiet i Heinesgade

Skræddersyede jakkesæt, skjorter og bukser, reparationer af herretøj samt rens og vask. Kort sagt, der er næsten ikke det, den klassiske herreskrædder på Nørrebro ikke kan klare. Hos Herreskrædderiet i Heinesgade står den erfarne herreskrædder Gisle Rosenløwe bag roret. Han er uddannet herreskrædder efter engelske regler, og han arbejder med stor respekt for traditioner og godt håndværk. Skrædderiet formår at kombinere klassiske silhuetter og moderne detaljer, der tilsammen resultere i et stilfuldt design. Her bruges kun de bedste kvaliteter til at skabe klassiske engelske snit og jakkesæt, herreskjorter og bukser i højeste kvalitet. Udover forandringer og reparationer syr Herreskrædderiet i Heinesgade også Made2order og Bespoke.

Adresse: Heinesgade 4, 2200 København N

Email: gisle@rosenloewe.dk

Telefon: +4535850801

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rosenloewe_gottenborg on

Nice to know om Rosenløwe:

Åbningstider:
Mandag – fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 14:00
Søndag lukket.

Services:
Reparation, Bespoke, Made2Order, skræddersyede styles til herrer

Find vej til Herreskrædderiet i Heinesgade

Dress by Ines

Bag kjoleskrædderen Dress by Ines står damskrædder Katherine Ines Pitarch. Hun er udlært hos den anerkendte kjoledesigner Jesper Høvring og har en helt særlig passion for netop kjoler. Hos dameskrædderen på Nørrebro kan du få skræddersyet en smuk kjole, der passer til netop dig. Gennem samtaler om dine drømme og ønsker til kjolen kan Dress by Ines designe en kjole, der passer til din personlighed, din figur, din begivenhed og din pengepung. Hos Dress by Ines kan du både få skræddersyet en brudekjole til din store dag, en smuk selskabskjole eller en nye yndlingskjole til garderoben. En kjole kan være mange ting, men den skal først og fremmest sidde og føles rigtig, og det er altid den fornemmelse, du går fra kjoleskrædderen Dress by Ines med.

Adresse: Nannasgade 18 2200 København N

Email: mail@dressbyines.com

Telefon: 41 14 40 50

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dress By Ines on

Nice to know om Dress by Ines:

Åbningstider:
Mandag – fredag: kl. 11-16
Lørdag: efter aftale.
Søndag: lukket

Services:
Skræddersyede kjoler herunder bryllupskjoler

Find vej til Dress by Ines

Mond of Copenhagen

Hos Mond of Copenhagen har de en mere moderne og teknologisk tilgang til skrædderfaget. De gør nemlig brug af en 3D bodyscanner, som sikrer, at du altid får den helt perfekte pasform. Og netop pasform, eller rettere sagt custom tailoring, er faktisk også det, de er specialister i hos skrædderen Mond of Copenhagen. Deres jakkesæt er stærkt inspireret af italienske skræddertraditioner, og er skabt af de bedste europæiske tekstiler. For at være sikre på, at alle kunder altid er tilfredse med deres custom tailoring, tilbyder Mond of Copenhagen tilpasningsgaranti. Det betyder, at eventuelle tilretninger, der måtte være ved afhentning af produktet, klares af Monds egen skrædder kvit og frit. Besøg herreskrædderiet på Nørrebro, og oplev deres teknologiske tilgang det ellers traditionelle skrædderfag.

Adresse: Ågade 110, 2200 København N

Email: aagade@mond.dk

Telefon: 30 95 90 48

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mond Copenhagen on

Nice to know om Mond Copenhagen:

Åbningstider:
Mandag – tirsdag: 10:00 – 18:00
Onsdag – torsdag: 10:00 – 19:00
Fredag : 10:00 – 18:00
Lørdag : 10:00 – 16:00
Søndag Lukket

Services:
Custom Tailoring til herrer

Find vej til Mond Copenhagen

Nørre Rens og Skrædder

Hvis et par af dine yndlingsjeans skal lappes, din vinterfrakke har fået et hul i foret, eller hvis lynlåsen i din jakke driller, er der hjælp at hente i Nørre Rens og Skrædder. I skrædderiet på Nørrebro kan de nemlig udføre de fleste reparationer og forandringer af tøj. De hjælper dig med lapning af store som små huller, udskiftning af lynlås og reparation af ødelagt fór. Som navnet antyder, kan du også få renset tøj i forskellige materialer, brudekjoler og smokings, men også sofa- og sengebetræk, topmadrasser, duge og gardiner. Skrædderiet tilbyder også dag-til-dag rens og reparationer, men dette er dog ikke muligt i alle tilfælde. Hvis du har behov for at få dit tøj leveret, så tilbyder skrædderiet på Nørrebro også en hente/bringe service til både privat og erhverv i hele Storkøbenhavn.

Addresse: Nørrebrogade 200, 2200 København N

Email: info@norrerens.dk

Telefon: 35 86 13 16

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nørre Rens og Skrædder on

Nice to know om Nørre Rens og Skrædder:

Åbningstider
Mandag til fredag : Kl. 09 – 17
Lørdag : Kl. 10 – 15
Søndag: efter aftale

Services:
Reparation af tøj og textiler samt rens

Find vej til Nørre Rens og Skrædder

Jagtvejens systue

Hos Jagtvejens systuen kan du få fikset alle reparationer af tøj. I dette skrædderi på Nørrebro hjælper de dig gerne med akut reparationer, så du ikke behøver at stresse over en lynlås, der pludselig ikke vil fungere eller et overset hul i festkjolen eller bukserne. Hos Jagtvejens systue bliver du altid mødt af et smil og behjælpelighed og god service er begge ord, der karakteriserer denne systue på Nørrebro. Her er kundens behov altid i fokus, og alle opgaver blive løst ud fra en professionel, men også smilende tilgang. Hvis du leder efter en systue på Nørrebro, hvor håndværket er i orden og prisen er overkommelig, skal du tage et smut forbi Jagtvejens systue.

Adresse: Jagtvej 123, 2200 København

Mail: epokerum@gmail.com

Telefon: 71 72 93 39

skrædderi Jagtvejens Systue på Nørrebro

Foto: Jagtvejens Systue, Facebook.com

Nice to know om Jagtvej Systue:

Åbningstider:
Tirsdag – fredag 10–18
Lørdag 10–14
Søndag – mandag Lukket

Services:
Reparation og tilpasning af beklædningsgenstande

Find vej til Jagtvejens Systue

Mariah Victori Design

Leder du efter en dameskrædder på Nørrebro til at sy din bryllupskjole, så er Mariah Victori Design et besøg værd. De mange års erfaring indenfor beklædningsdesign, hvor bryllupskjoler og selskabskjoler er deres speciale. Her begynder processen ved konstruktionerne, der hos kjoleskrædderen på Nørrebro ses som selve fundamentet for den perfekte kjole. Hver kjoler bliver skræddersyet til dine mål og ønsker. Her vil man gerne give alle kunderne en følelse af at være speciel. Derfor laves der højst to kjoler i samme metervare. Kjoledesignet, herunder specielt brudekjolerne, er inspireret af 50’ernes eksklusive snit og pasform. Hos Mariah Victori Design kombineres det bedste fra fortiden og nutidens trends i en kjole, der både sidder godt og ser smuk ud.

Adresse: Jagtvej 104, 2200 København

Email: mariah_victori@mail.com

Telefon: 53 35 35 33

Bryllupskjoler fra Mariah Victori Design Skrædder på Nørrebro

Foto: Mariah Victori Design, Facebook.com

Nice to know om Mariah Victori:

Åbningstider
Efter aftale

Services:
Skræddersyede kjoler herunder brudekjoler

Find vej til Mariah Victori

T.V Skrædderiet

På Rantzausgade finder du T.V Skrædderiet. Her får du altid en smilende betjening samt kompetent hjælp til reparation af tøj. Service og kvalitet er noget de bestemt ikke går ned på i T.V Skrædderiet på Nørrebro. Hos skrædderen kan du både få hjælp til at få fikset dine private ting, men de står også klar til at hjælpe dig med reparationer i erhvervsøjemed. Skrædderiet tilbyder reparationer til enhver pengepung, og er stedet for dig, der har et stramt budget, men ikke vil gå ned på kvalitet.

Adresse: Rantzausgade 38, 2200 København N

Telefon: 35 35 44 84

T.V Skrædderiet på Nørrebro

Nice to know om T.V Skrædderiet

Åbningstider:
Mandag-fredag 10-17
Lørdag 10-14
Søndag lukket

Services:
Reparationer samt tilpasning af beklædningsgenstande

Find vej til T.V Skrædderiet

Vil du gerne have endnu flere tips til skønne Nørrebro? Så er hjælpen heldigvis nær. I vores store guide til Nørrebro finder du tips til alt fra de bedste spisesteder, genbrugsbutikker og hyggelige gader. Gå på opdagelse, og oplev en ny side af Nørrebro, hvad enten du er lokal, tilflytter eller turist