I Nørrebro Bycenter elsker vi at tale højt om vores fantastiske bydel, og de mange muligheder som Nørrebro giver os. Derfor har vi her samlet en liste med nogle af de bedste spisesteder på Nørrebro. Det multietniske og mangfoldige Nørrebro er nemlig en sand perle, når det kommer til kulinariske oplevelser. Det giver dig masser af spændende muligheder for at finde et spisested på Nørrebro, som passer til lige netop dit humør, din smag og din pengepung. Brug oversigten og find hurtigt frem til et spisested på Nørrebro, der lever op til dine krav.

 1. Guldkroen – Fed, dansk mad
 2. MaoBao – Japanske streetfood ekvilibrister
 3. Ramen To Bíiru – Ramen og øl fra Mikkeller
 4. Cicchetti – Italiensk antipasti og vin
 5. Kösem Café og Restaurant – Nørrebromester i shawarma
 6. Mæxico – Lækker mexicansk mad på Nørrebro
 7. Grisen – En bøfsandwich du sent glemmer
 8. Feed Bistro – Sydeuropas køkken møder Skandinavien
 9. Taverna Kreta – Intim, græsk hygge
 10. Falafel Factory – Smagfulde falafelsandwich ved Assistens Kirkegård
 11. GAO Dumpling Bar – Autentiske, kinesiske dumplings

Guldkroen – Fed, dansk mad

På Guldkroen bliver der serveret traditionel, dansk mad til overkommelige priser. Stemningen er afslappet, og indretningen gør rummet både hyggeligt og uformelt. Det mærkes tydeligt, at Guldkroen har hentet det bedste med sig fra grillbarens menukort og kroens hyggelige stemning. Tilsat en god portion kokkehåndværk og kvalitetsråvare har ejeren Umut Ra Sakarya taget maden og oplevelsen til næste niveau. Her er grisen omdrejningspunkt for kogekunsten, der spares ikke på smør og fløde, og der følger naturligvis godt med kartofler og sovs med. Find alle dine favoritter på menukortet lige fra stegt flæsk ad libitum og Wienerschnitzel til Boller i karry og tarteletter. Der er naturligvis også rødgrød med fløde til dessert.

Adresse: Fredensgade 11a, 2200 København N

Telefon: 31310404

E-mail: Guldkroen@gmail.com

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Guldkroen (@guldkroen) on

⭐ Hvorfor skal du besøge Guldkroen?

Guldkroen har skabt en legeplads for dansk madlavning, hvor store fadøl og Fernet Branca står side om side med dyre Pingus-vine og champagneflasker på menukortet. På Guldkroen er du sikret et solidt, dansk måltid til en overkommelig pris.

Nice to know om Guldkroen:

Prisniveau
Middel
(Ca. 300-400 kr. pr. person)

Åbningstider
Onsdag-Lørdag 17.30-00
Søndag 17.30-22

Takeaway
Ja

Måltider
Aftensmad

Find vej til Guldkroen

Se menu
Bestil Bord

MaoBao – japanske streetfood ekvilibrister

MaoBao er en asiatisk streetfood og tapasbar beliggende på Skyttegade på Nørrebro. Maden hos MaoBao en centreret omkring de små bao (som er en slags taiwanesiske boller, der bliver fyldt med masser af gode sager fra saftigt kød til smagfulde grøntsager). Selv kalder spisestedet deres mad for asiatisk fusionsmad, og det skyldes nok, at der er flere køkkener i gang på samme tid. Selve spisestedet har en rigtig fin størrelse med god plads ved bordene, så man ikke føler sig klemt. MaoBao holder kune åbent om aftenen. Det skyldes, at lokaler om dagen bruges af caféen Sidecar, som tilbyder morgenmad og brunch. Derfor er MaoBao en slags permanent pop-up restaurant inde i caféen.

Adresse: Skyttegade 5, 2200 København N

Telefon: 20999727

E-mail: maobaofood@gmail.com

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAOBAO (@maobaocph) on

⭐ Hvorfor skal du besøge MaoBao?

De tre ildsjæle bag MaoBao formår at lave smagfuld og flot asiatisk streetfood, der giver en imponerende oplevelse uden at tømme pengepungen.

Nice to know om MaoBao:

Prisniveau
Middel
(Ca. 300 kr. pr. person)

Åbningstider
Tirsdag-Søndag 17.30-21.30

Takeaway
Ja

Måltider
Aftensmad

Find vej til MaoBao

Se menu
Bestil Bord

Ramen To Bíiru – Ramen og øl fra Mikkeller

Er du i humør til en god portion autentisk, japansk ramen serveret med en verdensklasse øl? Så er Ramen To Bíiru det helt rigtige sted for dig. Konceptet er opstået som et samarbejde mellem bryggeriet Mikkeller og restauranten Bento Copenhagen, hvor Bento står får maden, og Mikkeller leverer de gode drikkevarer. Som sagt er det ramen, der er på menuen – en traditionel, japansk suppe med nudler, grøntsager og kød. Hos Ramen To Bíiru kan du vælge mellem seks forskellige ramen til lige under 100 kroner stykket. Dermed holdes priser helt i bund – selv hvis du skal have en stor øl med.

Adresse: Griffenfeldsgade 28. 2200 København N

Telefon: 50530222

E-mail: norrebro@ramentobiiru.dk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ramen To Bíiru (@ramentobiirunbro) on

⭐ Hvorfor skal du besøge Ramen To Bíiru?

Ramen To Bíiru er et centralt beliggende spisested på Nørrebro, der serverer en perfekt kombination af ramen og lækker øl, som du ikke finder andre steder på Nørrebro.

Nice to know om Ramen To Bíiru:

Prisniveau
Lav
(Ca. 150-200 kr. pr. person)

Åbningstider
Mandag-Torsdag 12.00-21.00
Fredag-Lørdag 12.00-23.00
Søndag 12.00-20.00

Takeaway
Nej

Måltider
Frokost
Aftensmad

Find vej til Ramen To Bíiru

Se menu
ingen bordbestilling

Cicchetti – Italiensk antipasti og vin

Cicchetti er et lille stykke af Italien, der har fundet vej til Nørrebro. En italiensk restaurant, der har droppet de tunge pastaretter og store kødserveringer til fordel for en masse små antipasti. Det er de snack-lignende forretter, som du altid finder på de italienske menukort, og som for nogle endda kan være restaurantbesøgets gastronomiske klimaks. Den tanke kan man i hvert fald sagtens få hos Cicchetti. Der skal bare lige en flaske af husets vin oven i puljen, og så er du klar til en god aften med store smagsoplevelser. Hver antipasti koster et sted mellem 30 og 100 kroner, og afhængigt af din sult, vil du nok skulle have mellem 4 og 6 retter for at blive ordentlig mæt. Derfor hører Cicchetti ikke til blandt de billigste spisesteder på Nørrebro. Det er til gengæld alle pengene værd, og hvis du er typen, der siger til dig selv, at forretterne altid er det bedste, så skal du uden tvivl prøve Cicchetti.

Adresse: Nørrebrogade 56, 2200 København N

Telefon: 42924548

E-mail: mail@cicchetti.dk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cicchetti (@cicchettinoerrebro) on

⭐ Hvorfor skal du besøge Cicchetti?

Det italienske spisested på Nørrebro serverer elegante og smagfulde antipasti i flotte lokaler. Det er stedet for dig, der elsker forretter, og som elsker, at dele maden omkring bordet, så man får smagt så mange ting som muligt på en aften.

Nice to know om Cicchetti:

Prisniveau
Høj
(Ca. 300-500 kr. pr. person)

Åbningstider
Tirsdag-Lørdag 17.30-00.00

Takeaway
Nej

Måltider
Aftensmad

Find vej til Cicchetti

Se menu
Bestil Bord

Kösem Café og Restaurant – Nørrebromester i shawarma

5 minutters gågang fra Nørrebro station ligger en af de bedste kebabpushere i byen, Kösem Café og Restaurant. Shawarmabaren har rent faktisk vundet “Mesterskabet i shawarma” to gange i 2015 og 2016. Kösems blå striber og oplyste logoer er nærmest ikoniske og har i flere år fungeret som fyrtårn for festglade Nørrebroere i de sene nattetimer. Kösem er dog langt mere end den almindelige shawarmabod. Alt er hjemmelavet og har udgangspunkt i det fremragende tyrkiske køkken. Derfor var det også fuldt fortjent, da restauranten i 2018 blevet kåret til Børsen Gazelle. Kösem har nemlig fart på, og man kan mærke, at her er man velkommen, allerede fra det tidspunkt man står ude foran på gaden. Rent faktisk betyder Kösem “mit hjørne”, og det kan mærkes, når man bliver taget imod. Der er god plads, restauranten er rummelig, og personalet arbejder hurtigt og effektivt, så du i løbet af få minutter står med din brandvarme mad i hånden.

Adresse: Nørrebrogade 186, 2200 København N

Telefon: 35353532

E-mail: info@kosem.dk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Restaurant Kösem (@restaurantkosem) on

⭐ Hvorfor skal du besøge Kösem Café og Restaurant?

Kösem viser, at shawarma kan være meget mere end et pitabrød, man tager med sig på farten. Med godt håndværk og gode råvare kan du få et fantastisk måltid, der er på lige fod eller bedre, end selv de dyreste restauranter i byen.

Nice to know om Kösem Café og Restaurant:

Prisniveau
Lav
(Ca. 35-120 kr. pr. person)

Åbningstider
Mandag-Onsdag 11.00-24.00
Torsdag 11.00-02.00
Fredag-Lørdag 11.00-06.00
Søndag 11.00-24.00

Takeaway
Ja

Måltider
Frokost
Aftensmad
Natmad

Find vej til Kösem Café og Restaurant

Se menu
ingen bordbestilling

Mæxico – Lækker mexicansk mad på Nørrebro

Er du træt af tex-mex og sløje nachosposer? Hungrer du efter den rigtig, mexicanske mad? Så er det heldigt, at det mexikanske spisested Mæxico har åbnet dørene op på Guldbergsgade 3 på Nørrebro. Her serveres traditionelle, mexicanske retter som ceviche, quesadillas og burritos til tacos, tortas og guacamole. Det foregår i hyggelige lokaler, der bærer præg af mexicansk og dansk inspiration. Man har med andre ord fået Nørrebrostemningen med ind i restauranten. På førstesalen ligger Mæxicos taco- og margaritabar, som sørger for, at du kan få masser af lækre cocktails som følge til den mexicanske menu. Er du for i øvrigt grovsulten, kan du også bestille “all you can eat and drink” i taco, margarita og øl til 329 kr. Hvis du leder efter et spisested på Nørrebro med lækker meximad, så skal du tage forbi Mæxico.

Adresse: Guldbergsgade 3, 2200 København N

Telefon: 35861616

E-mail: hola@maexico.com

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mæxico (FKA Barburrito) (@maexico) on

⭐ Hvorfor skal du besøge Mæxico?

Hos Mæxico får du lækker mexicansk mad, serveret i hyggelige lokaler med høflig betjening. Niveauet er tårnhøjt, og du er sikret en behagelig oplevelse med masser af god mad og cocktails.

Nice to know om Mæxico:

Prisniveau
Middel
(Ca. 200-350 kr. pr. person)

Åbningstider
Mandag-Torsdag 17.00-21.30
Fredag-Lørdag 12.00-01.00
Søndag 13.00-21.00

Takeaway
Ja

Måltider
Aftensmad

Find vej til Mæxico

Se menu
Bestil Bord

Grisen – En bøfsandwich du sent glemmer

Hvad siger du til en lækker, hjemmelavet bøfsandwich overhældt med gaffelklæbende, brun sovs? Du finder den hos grillbaren Grisen på Nørrebro. Hos Grisen får du byens bedste, danske bøfsandwich enten med hakkebøf, flæskesteg eller frikadelle samt pølsemiks, Møllehjul og jydenachos med sovs i stride strømme. Det hele til priser, hvor alle kan være med, og hvor du ikke skal være bekymret at gå sulten fra bordet. Så snart man træder ind i de små lokaler, kan man mærke, at hyggen sænker sig. Det er lyst og behagelig at være der, og betjeningen er høflig. Her er du sikret en herlig madoplevelse, som er perfekt, at dele med venner, kolleger eller familien.

Adresse: Fredensgade 5. 2200 København N

Telefon: 53533414

E-mail: sovs@grisengrillbar.dk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grisen (@grisengrillbar) on

⭐ Hvorfor skal du besøge Grisen?

Grisen serverer de bedste bøfsandwich på Nørrebro i en stil, du ikke finder mange andre steder. Det er ikke smart og moderne, og det er ikke kalorielet. Det er en gourmetgrillbar, der vægter smagen højest.

Nice to know om Grisen:

Prisniveau
Lav
(Ca. 150-250 kr. pr. person)

Åbningstider
Mandag-Fredag 16.30-21-00
Lørdag-Søndag 12.00-21.00

Takeaway
Ja

Måltider
Frokost
Aftensmad

Find vej til Grisen

Se menu
Bestil Bord

Feed Bistro – Sydeuropas køkken møder Skandinavien

Knap 250 meter fra Nørrebro Teater på Fælledvej ligger den lille restaurant Feed Bistro, som serverer en sydeuropæisk menu med et nordisk tvist. Der er ingen tvivl om, at restaurantens hovedattraktion er den flotte og ikke mindst enormt smagfulde Beef Wellington, som servere med stegte grøntsager og rødvinssauce. En ret man ikke normalt ville kaste sig over i den travle hverdag, men som Feed laver til perfektion. Dertil finder du et velassorteret vinkort, hvor de fleste kan være med, med priser ned til 275 kroner for en hel flaske. Så snart du træder ind af døren, kan du mærke den klassiske, sydfranske bistrostil. Der er kort sagt styr på tingene, og intet er efterladt til tilfældighederne. Lyset er behageligt og skaber en dejlig varme og intimitet omkring maden og bordet, så man kan nyde hinanden, stemningen og få den fulde oplevelse ud af sit besøg. Hos Feed Bistro får du en gourmetoplevelse uden at skulle betale michelinpriser.

Adresse: Fælledvej 5, 2200 København N

Telefon: 32206036

E-mail: info@feed.dk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Feed Bistro (@feedbistro) on

⭐ Hvorfor skal du besøge Feed Bistro?

Feed Bistro serverer byens bedste Beef Wellington i hyggelige lokaler med en fantastisk rar og indbydende atmosfære. Her kan I nyde maden og hinanden og lade tankerne glide væk fra hverdagens travlhed for en stund.

Nice to know om Feed Bistro:

Prisniveau
Høj
(Ca. 400-600 kr. pr. person)

Åbningstider
Søndag-Torsdag 17.00-22.30
Fredag-Lørdag 17.00-00.30

Takeaway
Nej

Måltider
Aftensmad

Find vej til Feed Bistro

Se menu
Bestil Bord

Taverna Kreta – Intim, græsk hygge

Spisestedet Taverna Kreta er så græsk, som det kan blive. Stedet er lille, intimt og har en dejlig, varm stemning med vindruer hængende fra loftet og instrumenter på væggene. Derudover laver de fremragende og ikke mindst autentisk græsk mad til meget fornuftige priser. Husets vin får du endda til kun 164 kroner. Det ser man ikke mange steder i København. Taverna Kreta formår på bedste vis at skabe en illusion af, at man er kommet tilbage til badeferie på Kreta. Spisestedet på Nørrebro er derfor oplagt til dig, der har hang til Grækenland og måske endda søger nogle gamle minder fra det græske øhav.

Adresse: Jagtvej 59, 2200 København N

Telefon: 35817758

⭐ Hvorfor skal du besøge Taverna Kreta?

Hos Taverna Kreta får du en autentisk, græsk mad serveret i hyggelige, intime omgivelser, som leder tankerne hen på en ferie i det græske øhav. Og så endda til en utrolig fornuftig pris.

Nice to know om Taverna Kreta:

Prisniveau
Lav
(Ca. 150-200 kr. pr. person)

Åbningstider
Alle dage 16.00-00.00

Takeaway
Ja

Måltider
Aftensmad

Find vej til Taverna Kreta

Se menu
Ring for bordbestilling

Falafel Factory – Smagfulde falafelsandwich ved Assistens Kirkegård

Falafel Factory er et spisested med libanesiske rødder. Derfor er maden tydeligt inspireret mellemøstens køkkener, som du kan nyde både til frokost og aften. Menuen, som består udelukkende af frisksmurte sandwich bærrer dog også præg af nordisk inspiration, når hummus og zatar blandes med lokal rødkål og rodfrugter. Her får du falafel, så smagsløgene synger helt ind i himlen pakket ind i det lækreste, hjemmelavede brød sammen med friske salater og smagfulde dressinger. En sandwich fra Falafel Factory er det perfekte alternativ til kebab og pizza, som du kan tage med på farten eller nyde to-stay. Stedet er småt og hyggeligt, og der kan derfor godt være fyldt op, når man kommer i de travle periode. Men så er det heldigt, at spisestedet ligger lige på hjørnet af Assistens Kirkegård. Et oplagte sted til en spadseretur med en to-go falafelsandwich i hånden. Falafel Factory giver dig kort sagt byens bedste falafel til en pris, som er til at betale.

Adresse: Nørrebrogade 63, 2200 København N

Telefon: 52406363

E-mail: info@falafelfactory.dk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CPHAGENCY (@cphagency.dk) on

⭐ Hvorfor skal du besøge Falafel Factory?

Hos Falafel Factory får du byens bedste falafel serveret i en lækker sandwich, som udgør et perfekt, sundere alternativ til pizza og kebab. Råvarerne er i top, og brødet er helt eminent.

Nice to know om Falafel Factory:

Prisniveau
Lav
(Ca. 65-100 kr. pr. person)

Åbningstider
Alle dage 11.00-21.00

Takeaway
Ja

Måltider
Frokost
Aftensmad

Find vej til Falafel Factory

Se menu
Ingen bordbestilling

GAO Dumpling Bar – autentiske, kinesiske dumplings

Streetfooden Dumplings bliver en fortsat mere og mere populær spise i København. Et af de spisesteder i byen, som er bedst til de små, mundrette bider er GAO Dumpling Bar på Blågårdsgade. Ja, faktisk er det muligvis den første officielle dumpling bar i hele København. GAO har taget den klassiske, kinesiske snack til Danmark og givet den et skandinavisk tvist. Oftest er der 4-6 slags dumplings på menuen i pakker af seks styk til omkring 50-60 kroner per servering. Dertil tilbydes forskellige retter ved siden af som asiatiske salater, nudler og suppe. For at få den fulde oplevelse skal du selv sammensætte din menu, hvor du vælger, hvilke dumplings, du vil prøve, hvilken ret du vil have ved siden af, og hvad du vil have at drikke til. Hvis du endnu ikke har prøvet dumplings, eller leder efter Københavns bedste dumpling bar, så skal du smutte forbi GAO på Blågårdsgade.

Adresse: Blågårdsgade 3, 2200 København N

Telefon: 34124626

E-mail: hello@gaodumpling.com

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GAO Dumpling Bar (@gaodumpling) on

⭐ Hvorfor skal du besøge GAO Dumpling Bar?

Hos GAO Dumpling Bar får du serveret de bedste dumplings uden for Kinas grænser lige midt på Blågårdsgade tilsat en god portion hyggelig stemning og så endda til fornuftige priser.

Nice to know om GAO Dumpling Bar:

Prisniveau
Lav
(Ca. 100-200 kr. pr. person)

Åbningstider
Alle dage 12.00-22.00

Takeaway
Ja

Måltider
Frokost
Aftensmad

Find vej til GAO Dumpling Bar

Se menu
Ingen bordbestilling

Hvor godt kender du Nørrebro? Du kan læse mere om bydelen i den store guide til Nørrebro. Her har vi samlet alt den information, du har brug for om det multietniske brokvarter, hvad enten du er lokal, tilflytter eller turist.