Street food på Nørrebro


Vidste du, at vi har Nørrebros bedste street food lige uden for døren? På det lille torv mellem Nørrebro Bycenter og Nørrebro Station ligger nemlig en oase med mad i verdensklasse.

Har du besøgt madoasen på det lille torv mellem Nørrebro Bycenter og Nørrebro Station? Her finder du tre madboder med street food i verdensklasse, så der er god grund til at tage et smut forbi. 

Hungry Dane 

De fleste har nok hørt om Hungry Dane, der efterhånden har lært os, hvordan en burger skal laves. De har nemlig vundet Danmarks Bedste Burger flere år i streg, og du kan nyde deres vinder-burgere på ægte street food-manér lige her på Nørrebro. 

Prøv deres Dane Royal-burger, som vandt prisen for Danmarks mest innovative burger i 2020, eller deres 2021-burger, som er dobbeltvinder af Danmarks Bedste Burger 2021, hvor den både vandt dommernes og folkets pris. Er du mere til den grønne version uden kød, så har Hungry Dane en lækker Veggie Dane-burger, som er vegansk og også en anbefaling værd. 

KUKU 

Hos nabo-madvognen KUKU får du autentisk, iransk street food lavet med kærlighed. Den populære madbod er anmelderrost i Politiken, hvor de har givet KUKU hele fire dunkende hjerter. 

Hos KUKU kan du prøve den iranske nationalret Ghorme Sabzi, der er en lækker gryderet med urter, bønner og langtidstilberedt oksetykkam serveret med ris og fantastiske dressinger – det er vores personlige favorit. Prøv også KUKUs andre simreretter, der alle smager af ægte madkærlighed. 

MexiHagen

Nørrebro-favoritten MexiHagen bringer mexicansk madglæde til den hyggelige madoase. Her får du tacos for alle pengene, og den populære street food-ret fås i et væld af udgaver. Deres specialitet er deres birria tacos – dem skal du prøve. 

Udover deres uimodståelige birria tacos, som du selvfølgelig er nødt til at smage, så er vi vilde med deres QuesaBirria, der er MexiHagens udgave af den klassiske quesadilla. Prøv også tacos i sprøde skaller, og glem ikke at bestille nachos til. 

 

Tag dine venner under armen, og nyd god mad i en hyggelig og uformel atmosfære. Du finder madboderne på det lille torv mellem Nørrebro Bycenter og Nørrebro Station. Velbekomme.