Det er blevet koldt og mørkt udenfor! Spænd løbeskoene med NBRO runner Anne Hviid, der viser dig sin favorit-løberute gennem Nørrebro og motiverer dig til at komme ud af døren og få trænet i de kolde vintermåneder.

Anne Hviid er personlig træner og elsker at løbe! Faktisk så meget, at hun har løbet ‘The big 6’ – maratonløb i Tokyo, Boston, London, Berlin, Chicago og New York City.

Du kan følge Anne og hendes passion for løb på Instagram-profilen @annemini her.

I videoen løber vi fra Nørrebro Bycenter til Den røde plads (Stop 1), videre til Assistens Kirkegården (Stop 2), ned mod Søpavillonen (Stop 3) og tilbage ad Rantzausgade og gennem Nørrebro Parken til Nørrebro Bycenter. Du kan nemlig sagtens løbetræne, selv om du bor i byen – også andre steder end den klassiske rute rundt om søerne!

Det rigtige løbetøj til vinteren

Før du løber af sted, er det vigtigt at have udstyret i orden – især når du løber om vinteren. Annes bedste råd til løbetøj i de kolde måneder er, at du har flere lag på og husker reflekserne, så du kan blive set, når det er mørkt.

I videoen shopper Anne hos Sportmaster i Nørrebro Bycenter.

Undertrøje, Master Uldtrøje, 400 kr.

Løbetrøje, Nike Pro Warm, 550 kr.

Løbejakke, Nike Essentioal Flash, 750 kr.

Handsker, Gripgrab Thermo, 350 kr.

 

Hvis du har fået mod på Annes 3. tip i videoen om at være social, når du løber, så kan du læse mere om NBRO running og se, hvornår du kan løbe med næste gang.