Nørrebro = farver og personlighed! Men hvordan finder man sin egen stil? Bliv inspireret til at udtrykke din personlighed med 28-årige Mathilde, der blogger og Instagrammer på @MyRainbowFeeling. Vi garanterer dig, at din dag bliver lidt mere farverig efter at have set videoen!
Hvad er god stil? Og hvordan finder man sin egen stil? Det fortæller Mathilde, der elsker farver! Faktisk elsker hun farver så meget, at hun har ordsproget ”I eat colors for breakfast and dress with passion”.

Det første jeg gør om morgenen er at tage farver på. Jeg er meget passioneret og det eneste, jeg vil, det er egentlig bare at give folk et smil på læben. Det bedste ved Nørrebro det er helt klart selvfølgelig alle farverne – og mangfoldigheden, fortæller Mathilde i videoen

Følg Mathilde på Myrainbowfeeling.com og @Myrainbowfeeling.

Start din shopping på Nørrebro her.

 

Farverig og personlig stil med Mathilde

Nørrebro Bycenter elsker Nørrebro! Derfor hylder vi jer seje Nørrebro’ere og Nordvest’ere, og glæder os til at underholde med spændende interviews og videoer med guides til alt fra boligindretning, gør-det-selv-projekter, mode, skønhed, bøger, sport og fritid.

Vi vil også lave challenges, hvor heldige gæster i centret får en udfordring – hvor meget kan du fx få for 1000 kr. i centrets butikker, hvis du skal holde den perfekte børnefødselsdag, shoppe et outfit til første date eller købe ind til at lave en make-over i din bolig? Vi vil naturligvis også lave give aways på kanalen, så du har mulighed for at vinde nogle af de fede ting fra butikkerne, du ser i videoerne. Vi håber, du vil se med!

Kunne du tænke dig at være med i en video? Skriv en besked til os i indbakken på vores Facebook-side Nørrebro Bycenter, hvis du har en god idé, en god historie at fortælle eller gerne vil være med i fx en challenge. Find magasinet i Nørrebro Bycenter eller læs det online her.

 

Se flere videoer og abonner på vores Youtube-kanal her.