Tøjshopping behøver ikke være dyrt! Rebecca Vera er taget på shopping på Nørrebro i Nørrebro Bycenter og på Veras Market for at vise dig, hvordan hun vil style sine bedste vintage-fund med cool highstreet fra butikkerne, så du får et super fedt Nørrebro-outfit.

For kender du det med, at du har gjort et vintage-kup eller har en vild kjole eller skjorte hængende inde bagerst i skabet, men har svært ved at få dit outfit til at se helt rigtigt ud, uden at det bliver for farverigt og crazy?

 

Mød Rebecca Vera

Når du har set guiden med Rebecca Vera bliver det legende let at mikse dine vintage-fund med cool highstreet – så du kan lege med og finde din egen, cool Nørrebro-stil der holder sæson efter sæson.

Hvis du ikke har noget vintage i skabet, men får lyst til at shoppe genbrug, så er Rebecca Veras bedste råd, at du skal gå efter tøj med spændende teksturer, materialer og farver – med vintage kan du være lidt ekstra modig og kaste dig ud i nogle ting, du måske ikke normalt ville shoppe.

Alle de ting, vi shopper i videoen er fra Vero Moda og Vila i Nørrebro Bycenter.

 

Outfit #1 – Vero Moda i Nørrebro Bycenter

Gul nederdel, vintagefund
Nude sweatshirt, Vero Moda, 179,95 kr.
Nude skjorte, Y.A.S., 379,95 kr.
Sneaks, Rebecca Veras egne

Outfit #2 – Vero Moda i Nørrebro Bycenter

Blomstret natkjole, vintagefund
Blomstrede bukser, Vero Moda, 279,95 kr.
Nude t-shirt, Vero Moda, 159,95 kr.
Sko, Rebecca Veras egne

Outfit #3 – Vila i Nørrebro Bycenter

Stribet skjorte, vintagefund
Mørkeblå bukser, Object, 399,45 kr.
Denimjakke, Object, 459,95 kr.
Slippers, Rebecca Veras egne

Om Rebecca Vera

Rebecca Vera er 29 år og elsker at dyrke sin farverige, personlige stil – det har ført til, at hun i 2016 startede tøjbytte-konceptet ‘Veras’ og det populære genbrugstøjmarked ‘Veras Market’, der bliver holdt hver anden søndag under den Bispeengbuen på Nørrebro.

Du kan læse mere om både Veras og Veras Market på Verascopenhagen.dk

Følg også Rebecca Vera på Instagram @rebeccaverastahnke