Nørrebro er fyldt med farverig graffiti og street art – men hvem laver det? Kom med ind i den fascinerende verden, hvor kun fantasien sætter grænser, når street artist Mija fra Nørrebro viser, hvordan hun arbejder.

I videoen laver Mija et værk på Bolsjefabrikken, der ligger på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro og er et fristed for kunstnere og kreative.

Mija har lavet en stregtegning for Nørrebro Bycenter, som du selv kan farvelægge. Find den i det nye efterårsmagasin, som du kan hente gratis i Nørrebro Bycenter (Magasinet udkommer25. september 2017).

Hvis du selv har fået lyst til at male graffiti efter at have set videoen, så kan du altid male på Bolsjefabrikken eller se, hvor i byen det er tilladt at male her.

De uskrevne regler blandt graffitikunstnere er, at du altid må male en andens værk over og gå i gang med dit eget. Men det er god stil at lade de værker hænge, hvor du kan se, at kunstneren har gjort sig ekstra umage og brugt lang tid.

Følg Mija på Instagram @buddyandseoul (Navnet er naturligvis et ordspil, som Mija fandt på, fordi hun er adopteret fra Korea).

Shoppingliste – kom i gang med street art

Grunder (tonet i den farve, baggrunden på dit væk skal have).
Malerrulle + stang + malerbakke
Spraydåser i de farver, du vil male med

Vi shoppede i Silvan, Nørrebro Bycenter.