Butikker

mandag 10:00 - 19:00
tirsdag 10:00 - 19:00
onsdag 10:00 - 19:00
torsdag 10:00 - 19:00
fredag 10:00 - 19:00
lørdag 10:00 - 17:00
søndag 11:00 - 16:00

Black Friday 27. nov. 10.00 – 20.00

Silvan

mandag 8:00 - 21:00
tirsdag 8:00 - 21:00
onsdag 8:00 - 21:00
torsdag 8:00 - 21:00
fredag 8:00 - 21:00
lørdag 8:00 - 20:00
søndag 8:00 - 20:00

Julens åbningstider

14. - 23. dec.
27. dec.
28. dec.
29. dec.
30. dec.
Nytårsaftensdag
10.00 - 20.00
10.00 - 19.00
10.00 - 17.00
10.00 - 16.00
10.00 - 19.00
10.00 - 14.00

Lukkedage

St. bededag 30. april 2021
Kr. himmelfartsdag 13. maj 2021
Pinsedag 23. maj 2021
2. pinsedag 24. maj 2021
Grundlovsdag 5. juni 2021

Det sker

Det kan være svært at følge med i alt det, der sker på Nørrebro, for det er en bydel fuld af liv, initiativer og skønne aktiviteter og oplevelser for børn og voksne. Derfor kan det være rart at være på forkant og opdateret på alt det, der sker på Nørrebro i dag, i morgen og i fremtiden. Læs mere om planlagte events i Nørrebro Bycenter.

I Nørrebro Bycenter har vi derfor lavet denne side, der er spækket med sjove og hyggelige aktiviteter og fede shoppe events, så du kan sikre dig, at du ikke misser nogle af de mange aktiviteter, der sker i Købehavns dejligste bydel. Du kan også gå på opdagelse i tidligere events her.

Nu kan du endelig shoppe i ALLE vores butikker igen

13. apr. - 30. apr.

Velkommen tilbage til Nørrebro Bycenter. Alle vores butikker er nu åbne, og vi glæder os til at se dig igen!

Danmarks bedste burger åbner i dag ved Nørrebro Bycenter

13. apr. - 30. apr.

Hungry Dane åbner i dag, og sammen med Mexihagen og Kuku kommer de til at danne en madoase på det lille torv mellem Nørrebro Bycenter og Lygten Station.

Del dit Nørrebro

Elsker du også Nørrebro? Del glimt af dine yndlingsøjeblikke og dine hemmelige go to-spots med dine med-nørrebrogensere, så alle kan opleve bydelens charme.

Køb unikke Nørrebro-plakater og støt en god sag

Er du vild med farverige kunstværker? Og knuselsker du Nørrebro? Så har vi en fantastisk nyhed til dig! Vi har indgået et samarbejde med den kreative Nørrebro-kunster Kristine Hellesøe, som har lavet to smukke Nørrebro-plakater af henholdsvis et oliemaleri og linoleumstryk. Begge forhandles eksklusivt i Bog & Idé i Nørrebro Bycenter!

 

Aktiviteter i Nørrebro Bycenter

Vi elsker Nørrebro, og derfor vil vi selvfølgelig også bidrage med sjove aktiviteter for både store og små. Kom ind i bycentret og fejr årets begivenheder, når vi synger julen på Nørrebro ind, spreder kærligheden på Valentines Dag, fejre Eid, eller laver helt vanvittige tilbud på Black Friday.

Du kan også være med, når vi holder fede workshops for store og små, eller når vi samarbejder med initiativer, der støtter op om lokalområdet. Du kan også finde mere inspiration til gratis aktiviteter og Nørrebro nyheder i alle vores guides til alt du skal vide om bydelen Nørrebro her.

Et besøg i en af vores mange butikker er også altid en hyggelig måde at bruge tiden på. Her finder du alt til boligen, køkkenet, fritidsaktiviteter, og haven samt alle de nye trends indenfor herretøj, damemode og børnetøj.

 

Nørrebro Nyheder

Hvis du gerne vil holde dig opdateret på alle de skønne nyheder og aktiviteter, der sker i lokalområdet og Nørrebro Bycenter, så kan du også finde en masse skøn inspiration i vores magasin.

Magasinet er fyldt med skønne tips til dit og mit Nørrebro, nyheder og information om nye initiativer samt en masse inspiration til tiden trends og sjove DIY projekter. Læs med i månedens magasin, og bliv inspireret.


Gratis aktiviteter på Nørrebro

Hvis du leder efter gratis aktiviteter, du kan lave med din familie på Nørrebro, så er hjælpen også at hente her. Alle vores aktiviteter i Nørrebro Bycenter, som løbende bliver opdateret her på siden, koster ikke noget og alle, der har lyst, er mere end velkomne til at deltage i vores gratis aktiviteter. Så kig forbi, og oplev alt det bycentret har at byde på.

 

Find vej til Nørrebro Bycenter

Hvis du bor i en anden bydel, men gerne vil deltage i en af vores mange Nørrebro aktiviteter eller opleve, hvad der sker på Nørrebro i dag, så frygt ej. Det er nemt at komme til Nørrebro Bycenter lige meget om du er i bil, med det offentlig eller på cykel. Bycentret er placeret kun få minutters gang fra Nørrebro Station, hvor du både har muligheden for at hoppe på s-toget eller metroen. Uden for Nørrebro Bycenter er der også et busstoppested, hvor du jævnligt kan hoppe af og på en af Københavns busser.

Hvis du er i bil, kan du frit benytte en af vores 180 gratis parkeringspladser, så du uden problemer kan komme til og fra centret i din bil. For cyklister har vi opsat cykelstativer, så du ikke skal bøvle med at finde en plads til din cykle langt væk fra bycentret.


Tidligere events

Vind unikke kunstværker

Nu har du chancen for at vinde et originalt Kristine Hellesøe-kunstværk! Vi har sat et oliemaleri og et linoleumstryk på [...]

Summer sale – bliv sommerklar

Sommeren er over os! Det betyder, at det er tid til hyggelige grillaftener, ture til stranden, is, jordbær og kolde [...]

We love Christmas!

SING ALONG – CHRISTMAS EDITION Syng med på velkendte julesange, når Ace Performance Singers giver den gas ved rotunden overfor [...]

Vi fejrer Eid med vilde tilbud og konkurrencer

15. jun. - 15. jun.

  Det er snart tid for ramadanens afslutning og dermed også den store Eid-fest, hvor børnene får gaver. I Nørrebro [...]

Valentinsdag

Happy Valentine! ❤️ Denne dag er kendt som ”de elskendes helligdag”, og traditionen går på, at man udveksler kort, blomster, chokolade eller [...]