Gavekort

Køb et gavekort til den, du holder af – en gave der ikke skal byttes!

Nørrebro Bycenters gavekort er et elektronisk gavekort, som du kan bruge i stedet for kontanter, når du handler i centeret. Du anvender gavekortet som et slags hævekort. Det betyder, at du har muligheden for at handle i flere forskellige butikker med det samme kort. Gavekortet har samme anvendelse som kontanter, men har også samme risiko for dig.

Gavekortet kan købes hos Bog & idé i Nørrebro Bycenter. Gavekortet kan alene anvendes til betaling i en række udvalgte butikker i Nørrebro Bycenter, der har tilmeldt sig gavekortordningen. Derfor kan vi med glæde fortælle, at kortet kan benyttes i følgende butikker:

Hvad er minimumsbeløbet?

Minimumsbeløb på et gavekort er kr. 100,00 og maksimumsbeløb er kr. 3.750,00. Der kan udstedes flere gavekort op til det maksimale beløb.

Hvem udbyder gavekortet?

Centerforeningen i Nørrebro Bycenter, Lygten 2L, 7, 2400 København NV, Cvr. nr.: 18 84 50 32. Imidlertid køber du kortet hos Bog & Idé.

Hvor længe er mit kort gyldigt?

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato. Ønsker du at få udbetalt eventuelt restbeløb på gavekortet inden kortets udløb, kan dette ske mod et gebyr på 25 kr. Efter gyldighedsperiodens udløb på 3 år er det muligt i op til et år gebyrfrit at få overført eventuelt restbeløb til et nyt gavekort eller at få det udbetalt.

Hvor ser jeg min saldo?

Få oplyst saldo på Gavekortet på tlf. 36 45 41 00, via QR-koden på kortet eller på Spar Nords saldotjek her.

Garanti

I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på dit køb. Reklamationsretten gælder fra den dag du køber kortet. Du skal altid være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien, anvendelsen af kortet med mere.

Anvendelse af gavekortet

Dit Nørrebro Bycenter gavekort er det samme som kontante penge, og du anvender gavekortet i stedet for at anvende kontanter i de tilknyttede butikker i Nørrebro Bycenter.

Gavekortet anvendes med pinkode, og er dermed det samme som et almindeligt betalingskort.

Gavekortet kan ikke spærres, hvis du f.eks. taber gavekortet eller det bliver stjålet. Du accepterer derfor at bære risikoen for misbrug af gavekortet og dermed risikoen for det tab, du kan lide, hvis kortet anvendes af en anden uden din tilladelse. Det samme er selvfølgelig gældende for modtageren, hvis du giver gavekortet væk eller sælger det.

Henvendelse vedrørende spørgsmål/klager

Bog & idé, Lygten 2L, 2400 København NV, E-mail: 3490kontor@bogpost.dk
Ønsker du at klage over en vare/ydelse købt med gavekortet, skal du henvende dig til den butik, hvor du har købt varen.

Hvem står bag kortet?

Elektroniske gavekort via Nørrebro Bycenter udstedes og administreres af SPARXPRES, som er en afdeling af Spar Nord, der er en af Danmarks 10 største banker.