Butikker i Nørrebro Bycenter

I Nørrebro Bycenter har vi samlet intet mindre end 23 af danskernes yndlingsbutikker i vores 11.000 kvadratmeter store overdækkede indkøbscenter i hjertet af Nørrebro. Her kan du finde alt til boligen, køkkenet og haven samt tøjbutikker og fashion til børn og voksne.

Tag et kig på butikkernes velkomstsider herunder eller tag på en hyggelig shoppingtur i det store indkøbscenters mange butikker.


Butikker i Nørrebro Bycenter

Nørrebro Bycenter gør det let for lokale og udenbys handlede at finde et sted at shoppe på Nørrebro med vores mange forskellige butikker og forretninger. Her finder du alt fra vores populære, isenkræmmer Silvanboghandlen Bog og Idé til stilrene boligindretningsbutikker som Imerco og moderigtige tøjbutikker som H&M og Vero Moda med priser, hvor alle kan være med.

Shopping i Nørrebro Bycenter er for alle, og du kan altid finde inspiration til gaver og selvforkælelse i centerets 23 butikker. Find butikkernes åbningstider her på siden eller læs mere om deres sortimenter. Vi ses til shopping på Nørrebro i Nørrebro Bycenters mange butikker.

Butikkerne i Nørrebro Bycenter er lette at komme til uanset, hvordan du planlægger at besøge vores bycenter. På grund af vores placering kan du komme til centeret med bil, bus, tog og cykel uden problemer. Du finder os her.

Butikker til den travle hverdag

Hos Nørrebro Bycenter mener vi, at det skal være let at nyde byen. Derfor er det vores mål at gøre det let for dig at finde og købe dine daglige basisvarer, når du vælger at handle i Nørrebros lokale butikker. Vi vil være en del af dit lokale Nørrebro og dit foretrukne lokale shoppingcenter på Nørrebro. Derfor har vi skabt rammerne om en en hyggelig shoppingtur i vores overdækkede arkader beliggende mellem Nørrebro og Nordvest og ikke langt fra Østerbro.

Tilbud og nyheder i butikkerne

Hele året rundt byder Nørrebro Bycenters butikker på spændende tilbud og kampagner, og vi gør alt, hvad vi kan få at gøre dig opmærksom på disse. Derudover vil du altid kunne blive inspireret i vores center til nye hobbyer, ny indretning, ny garderobe osv.

 

Kontakt Nørrebro Bycenter

Hos Nørrebro Bycenter vil vi gøre alt for, at du får den bedste oplevelse i Nørrebros største shoppingcenter. Det kan være, du har forslag til forbedringer, ønsker til nye butikker, forslag til nye, spændende aktiviteter, idéer til, hvordan vi kan inspirere lokalmiljøet eller ris og ros.

I så fald skal du altid være meget velkommen til at kontakte os både på mail, telefon, eller når du møder vores personale i centeret. Vil du have fat i os nu, finder du vores kontaktoplysninger her.

Hvis du vil have fat i den enkelte butik, skal du blot klikke dig ind på den ønskede butik, så finder du både deres telefonnummer, links til deres hjemmeside og link til deres sociale medieprofil.

 

Både indre og ydre Nørrebro er fyldt med gode shoppingmuligheder. Du finder et bredt overblik over Nørrebros shoppinggader og gå-i-byen kvarterer.