Privatlivspolitik

Denne privatpersondatapolitik forklarer, hvordan Nørrebro Bycenter behandler og sikrer dine personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside eller skriver dig op til at modtage vores nyhedsbrev.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Nørrebro Bycenter
Lygten 2L
2400 København NV
tlf.: 23 38 55 31
E-mail: kontakt@noerrebrobycenter.dk
CVR-nr. 18845032

Beskrivelse af behandlingen

Brug af cookies

Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så giver du dit samtykke til, at vi sender dig nyhedsbreve indeholdende nyheder, artikler, info om events og tilbud fra Nørrebro Bycenter.

Ved tilmelding med din mailadresse vil du også kunne opleve, at se reklamer fra os på andre hjemmesider og medier. Accepten af dette er indeholdt i dit samtykke.

Du kan altid afmelde din mail nyhedsbrevet enten ved linket i nyhedsmailen eller ved, at skrive til kontak@noerrebrobycenter.dk

TV-overvågning

Der foretages TV-overvågning i og ved Nørrebro Bycenter. Optagelser opbevares og slettes i overensstemmelse med lovkrav på området – og er omfattet af reglerne for behandling af persondataoplysninger. Ønsker du at vide mere, kan du læse nærmere om reglerne på Justitsministeriets hjemmeside.

Adgang til dine oplysninger

Ifølge den nye Persondataforordning, også kaldet GDPR, har du ret til at vide, hvilke data vi har på dig. Du kan derfor til enhver tid kontakte os med henblik på, at få oplyst hvilke data vi har registreret på dig. Herunder også hvilken e-mail adresse, der er tilmeldt vores nyhedsmail.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail/sms ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Herudover kan du gøre brug af dine rettigheder ved at sende en mail til: kontakt@noerrebrobycenter.dk

I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked via denne hjemmeside og via e-mail, hvis det er muligt.

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod vores behandling, ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Hvis du f.eks. henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Revidering af privatlivspolitikken

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ved ændringer vil datoen øverst i privatlivspolitikken blive ændret. Den til enhver tid gældende privatlivspolitik vil være tilgængelig på vores websted, https://noerrebrobycenter.dk/.