Hvad er Nørrebro Bycenter?

Velkommen til det lokale shoppingcenter på Nørrebro til alle, der lige står og mangler noget i den travle hverdag. Nørrebro Bycenter er et lyst og overskueligt shoppingcenter med masser af plads på den brede gang ned igennem centret. Bycentret ligger tæt ved Nørrebro Station og har ligget der siden 1995.

I dag har centret et samlet butiksareal på ca. 11.000 m² og består af 23 spændende butikker. Blandt andet har Nørrebro Bycenter et bredt udvalg inden for dame- og herremode, personlig pleje, spil, sport og inspiration til hjemmet fra lokale, underfundige specialforretninger til de store, landskendte brands. Her i centeret forsøger vi nemlig, på samme måde som den Københavnske bydel vi ligger i, at favne bredt og værne om den nørrebroske mangfoldighed. Derfor huser Nørrebro Bycenter alt fra H&MSilvanSportmaster og mange, mange flere.

På vores Facebookside finder du shoppingtips, aktuelle tilbud og information om aktiviteter.

 

Her finder du os

Du er altid velkommen i Nørrebro Bycenter – vi har åbent alle ugens dage, fra mandag til søndag! Derudover er det nemt at komme til Nørrebro Bycenter, da du kan stå af bussen lige ved hovedindgangen på Lygten. Du kan også tage S-toget til Nørrebro Station, der kun ligger 2 minutters gågang fra centret.

Kommer du i bil, har vi over 180 gratis parkeringspladser, så du ikke behøves at skulle slæbe dine ting længere end højst nødvendigt. Sidst men ikke mindst er der rig mulighed for at cykle til centret, da der er etableret cykelparkering ved alle indgange.

Skal du besøge Nørrebro Bycenter i dag? Så husk at tjekke vores åbningstider her.

Vi glæder os til at se dig i centret!

 

Nørrebro Bycenters nye image

Nørrebro Bycenters nye imagekampagne, der i øjeblikket pryder Nørrebros bybillede, er første skridt på vejen til vores store rebranding, der har det allervigtigste i fokus – nemlig dig.

Men hvorfor? Fordi vi elsker vores lokalområde og de mennesker, der bor her. Fordi vi tror på, at diversitet og forskellighed skaber grobund for den spraglede og farverige bydel, som vi alle elsker. Fordi vi ved, at det er dig, der bor på Nørrebro og elsker det, der bidrager til fælleskabet omkring kærligheden til vores bydel.

Kampagnen er har seks fantastiske nørrebrogensere i hovedrollerne, der alle fortæller om deres forhold til vores dejlige bydel. Deres individuelle opfattelse af Nørrebro er blevet vores mantraer i kampagnen, som kommer til udtryk gennem levende citater som ”En lille oase midt i byens kaos” og ”Mere vildskab – mere spraglet.”

For vi er vilde med vores bydel og den forskellighed I alle besidder. Og vi omfavner den! Derfor opfordrer vi også dig til at vise os dit Nørrebro ved at benytte hashtagget #vielskernørrebro på Instagram

Solceller skaber bæredygtighed hos Nørrebro Bycenter

Vi passer godt på den verden, vi lever i og af. Derfor har vi på taget af Nørrebro Bycenter installeret et solcelleanlæg. Solcellerne optager solens “grønne energi”, der omdannes til elektricitet som vi kan bruge direkte til køl, ventilation og belysning. På den måde sparer vi adskillige tons CO2 om året.

Solcellerne blev taget i brug i februar 2014, og de dækker et 1.280m2 stort areal.