03. december - 17. december

13:00 - 16:00

Nørrebro Bycenter

Føj til kalender

Juleaktiviteter i Nørrebro Bycenter

RAM VIBEN MED FREESTYLE RAP OG LOKALE MUSIKERE

Vi inviterer til hyggelige og festlige julearrangementer på torvet foran H&M.

Freestyle rap med Pelle

Vi er utrolig glade for at kunne præsentere Pelle til vores juleprogram. Pelle optræder til alle vores tre julearrangementer, og er garanti for en fantastisk oplevelse. Pelle tager dine minder og oplevelser fra Nørrebro og forvandler dem til freestyle rap. Vi glæder os helt enormt til at se Pelle indtage torvet i stor stil.

Pelle er en musiker, der har udgivet musik siden 2011. Han er en professionel freestyle rapper, der tidligere har deltaget i store battlerap konkurrencer som Mc’s Fight Night, DM i Freestylerap og ikke mindst Øresound Next-gen Freestyle battles, den største freestylekonkurrence i 10 år, som han vandt i 2021.

Koncerter

Vi er meget begejstrede for at kunne byde på tre forskellige koncerter fra spændende lokale kunstnere til vores tre julearrangementer. Det er vigtigt for os at fremme det lokale kulturliv, samt sætte fokus på interessant kunst. Læs mere om de forskellige kunstnere nedenfor.

Vi byder på julehygge

Til alle tre julearrangementer vil der være gratis gløgg, varm chokolade og æbleskiver gennem vores Nørrebro Bycenter PLUS+ app. Man går simpelthen bare ind på appen, får 10 point for at være i centret og swiper sig til en omgang julehygge i form af gløgg/varm chokolade og æbleskiver.

Freestyle rap med Pelle + koncert med Misfitz

Freestyle rap med Pelle + koncert med HVAD CRU