Eventet er afholdt, men klik på linket nedenfor, for at se kommende events

Se eventkalender her →

Late Night Shopping med torvesalg, (før) Eid-fejring, DJ, fredagsbar, street food-hygge og tilbud

Fredag 29. april holder vi Late Night og (før) Eid-fejring i Nørrebro Bycenter, med shopping hele aftenen. Butikkerne pynter op til en festdag, imens DJ'en sætter stemningen fra kl. 16.
På torvet foran H&M fra kl. 14-20 stiller flere af butikkerne op med torvesalg og masser af gode tilbud. Og når du alligevel er forbi vores torvesalg, så kan du få dig en skøn kop kaffe, når Kaffe Karma kommer forbi torvet fra kl. 14-21… Og så har du endda mulighed for, at få en gratis kop kaffe via app’en! Vælg mellem en Cafe Latte, Cappuccino, cortardo, iskaffe, sort kaffe, kakao og Chai.
Foran Silvan vil der være krea workshop for børnene fra kl. 16-21.
Kom også forbi Street Food pladsen ved siden af Name It, hvor vi afholder fredagsbar med DJ fra 16-21 og street food-hygge. Flere af vores Food Trucks vil også have særlige gode Late Night priser. Gå ikke glip af Happy Hour fra kl. 17-19 i Urban Camper-baren på pladsen, mens du nyder god mad og mærker den hyggelige stemning. Der vil være knaldgode tilbud og vi har åbent helt til kl. 21, så der er god tid til at gøre et kup. Vi ses!